Menu

BSO

Kindercentrum ZieZoo biedt BSO in Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg. Deze locaties voor buitenschoolse opvang werken samen met de scholen in die omgeving of zijn er in gevestigd. Ook kan er BSO worden genoten op een sportpark of op een kinderboerderij. Onze buitenschoolse opvang is 52 weken geopend van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en vrije studiedagen van school kunt u uw kind ook de hele dag brengen vanaf 08.00 uur tot 19.00 uur.

Regelmatig uitstapjes

Naast de eigen ruimte hebben wij een eigen buitenspeelplein en nog een groot schoolplein waar we lekker buiten kunnen spelen. Ook maken we regelmatig uitstapjes. Hiervoor hebben we verschillende vervoersmiddelen tot onze beschikking, waaronder een bakfiets, elektrisch vervoer en een bus.

Gevarieerd aanbod van activiteiten

We bieden gevarieerde activiteiten op het gebied van kunst, bewegen, muziek, natuur en taal. ZieZoo werkt met hoog opgeleide pedagogisch medewerkers. Deze vakkrachten, die in eigen dienst zijn, zijn bijvoorbeeld afgestudeerd aan de kunstacademie, conservatorium, of een sportopleiding. Ons team, bestaande uit meiden en jongens, verzorgen dagelijks deze uitdagende workshops.

Ouderparticipatie

ZieZoo heeft een goede reputatie. Ouders kiezen bewust voor ZieZoo en zijn betrokken. Dit contact versterken wij door diverse ouder- en kind evenementen te organiseren, zoals familiedagen of een BBQ.

Naast BSO biedt wij ook kinderopvang in Voorburg, Delfgauw, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Bekijk voor meer informatie over de verschillende opvangmogelijkheden en locaties onze website. Of schrijf u in voor een van onze informatiebijeenkomsten.

Wilt u meer informatie over het inschrijven?
Neem contact met ons op.

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Keurmerk TSO

ZieZoo verzorgt ook tussenschoolse opvang. Tussen de middag verzorgen wij een lunch en activiteiten....

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League