Menu

winterfair (muziekvideo)

Op vrijdag 18 november vond de Winterfair plaats, georganiseerd in samenwerking met de Ouderraad van ZieZoo Voorburg.

En wat was dat een gezellig evenement met een grote opkomst van ouders en kinderen!
De Boerderij werd getooid in een sfeer van lichtjes, sneeuw en sterren. Eerst hadden we de workshop: sfeerpotjes maken voor ouder en kind de sfeer en de stemming zat er al goed in.

Daarna was er een winterse erwtensoep voor alle ouders bij Dekkershoeve en de kinderen genoten van de pannenkoeken gebakken door de Ouderraad.

Vervolgens in optocht met alle kinderen naar Dekkershoeve waar een echt podium klaar stond voor de muzikale optredens. Onder muzikale leiding van onze vakkrachten Kees en Bart kwamen onze kleine en grote ZieZoo talenten het podium op. Wat hebben we genoten van alle optredens in een fantastische sfeer met veel fans. Als laatste was er de Tombola waar er werd gedraaid aan het rad en dat was spannend hoor, het saldo met een opbrengst van €79,50 gaat naar het Jeugdhuis Vliet en Burgh wat zij willen besteden aan een leuk uitje met de kinderen. Ook zijn speelgoed en kinderkleding verzameld door de ouders/kinderen van ZieZoo, bestemd voor het Jeugdhuis. De opbrengst, kleding en speelgoed gaan we binnenkort met veel plezier brengen bij het Jeugdhuis.

Bekijk de video van dit optreden.

(jr) First Lego League techniekcompetitie

Sinds de oprichting doet ZieZoo mee aan de techniekcompetitie First Lego League.We hebben meerdere t...

16 dec:
Alle - Regiofinale First Lego League