Menu

Kinderopvang Voorburg

Kindercentrum ZieZoo biedt diverse kinderopvang in Voorburg. Zo hebben wij een peutergroep, gevestigd in basisschool De Vijverhof, onze schoolpartner. Deze peuteropvang is dagopvang voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. We zijn geopend van 08.00 uur tot 15.00 uur tijdens de schooldagen en op woensdag tot 12.30 uur. De peuters van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor De Vijverhof. De peutergroep werkt nauw samen met school.


Een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar is in ontwikkeling. Deze dagopvang zal 52 weken per jaar, van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 uur tot 19.00 uur geopend zijn.

Buitenschoolse opvang

Kindercentrum ZieZoo heeft 2 locaties voor buitenschoolse opvang. Deze BSO locaties zijn gevestigd op sportpark ’t Loo en op kinderboerderij Essesteijn. Deze BSO’s zijn 52 weken geopend van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en vrije studiedagen van school kunt u uw kind ook de hele dag brengen vanaf 08.00 uur tot 19.00 uur.

Huiselijke omgeving

Wij bieden een huiselijke omgeving waar de kinderen zich thuis voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Wij zijn vaak buiten te vinden in onze tuin of in de natuur. Ook maken we uitstapjes waarvoor wij een bakfiets, elektrisch vervoer en een bus hebben.

Verschillende locaties

Naast kinderopvang in Voorburg heeft ZieZoo ook een kinderdagverblijf in Delft en zijn er opvangmogelijkheden in Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. Bekijk de website voor meer informatie of neem contact met ons op. We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten waar u naast alle informatie over de verschillende opvangmogelijkheden ook een rondleiding krijgt.

Wilt u meer informatie over het inschrijven?
Neem contact met ons op.

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Opening Kinderdagverblijf Voorburg 1 september 2018

Het is eindelijk zover! Ons kinderdagverblijf in Voorburg wordt gebouwd. Het kinderdagverblijf zal o...

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League