Menu

Delfgauw

ZieZoo is gevestigd op de 1e etage van het scholengebouw aan de Florijnstraat. In dit scholengebouw zijn 3 basisscholen gevestigd: Meander, Spectrum en Triangel. Wij zitten boven de sporthal, onze ruimten grenzen aan die van de Meander.
Kinderen van alle 3 scholen zijn uiteraard van harte welkom.

Wij hebben onze eigen huiskamerruimten voor de verschillende leeftijdsgroepen. Ook hebben wij een ruimte met een mooie keuken voor kinderkoken. In de aangrenzende gang is een atelierruimte alsmede de oudertafel. Het geheel is huiselijk ingericht. We hebben een eigen entree. Verder maken we gebruik van het technieklokaal van de Meander.

We beschikken over een mooi groot en groen schoolplein. Maar wat nog veel meer bijzonder is: wij beschikken op een buitenlocatie die op 5 tot 10 fietsminuten afstand ligt. Daar kunnen wij naar toe met ons elektrisch vervoermiddel (kinderen kunnen eventueel op eigen fietsen meefietsen). Op deze locatie van maar liefst 2 ½ ha groot kunnen de kinderen zalig buitenspelen, sporten en de natuur beleven. Er is ook een grote sporthal waar wij met wat slechter weer actief kunnen zijn. Kijk in het submenu voor meer informatie en een video impressie. Op deze wijze combineren wij het gemak van een locatie bij school en de vrijheid en mogelijkheden voor buitenspelen.

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Keurmerk TSO

ZieZoo verzorgt ook tussenschoolse opvang. Tussen de middag verzorgen wij een lunch en activiteiten....

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League