Menu

inschrijven

Een kindercentrum kiezen is een weloverwogen keuze. Daarom willen wij graag eerst met u kennismaken en u meer vertellen over onze visie en wijze van kinderopvang.

Informatiebijeenkomsten
Wij zijn gevestigd in de Delftse Montessorischool en we werken nauw met hen samen. Hierdoor is er sprake van een eenduidig pedagogisch klimaat, een gemeenschappelijke Montessori voorbereide omgeving.
De school organiseert met regelmaat een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst hoort u alles over de school en ook over onze kinderopvang die voor school, tussen de middag, na school en in de vakanties plaatsvindt. Ook is er een rondleiding.
Het kan zijn dat u na deze bijeenkomst voldoende informatie heeft en ook met ons persoonlijk heeft gesproken. Heeft u interesse in onze kinderopvang, dan kan u via onze website (knop Ouders) een offerte aanvragen.
Het is ook mogelijk dat u nog meer specifieke informatie wilt of dat wij elkaar onvoldoende hebben kunnen spreken tijdens deze algemene bijeenkomst. In dat geval maken wij graag met u een persoonlijke vervolgafspraak.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om de open dag/informatie bijeenkomst van school bij te wonen of een van de komende bijeenkomsten te bezoeken, of heeft u opvang op korte termijn nodig, dan maken wij graag met u een individuele afspraak. Wij verzoeken u dan telefonisch of per email contact met ons op te nemen (zie onze contactgegevens).

Ouders van overige scholen in Hof van Delft, centrum Delft en omgeving
Bovenvermelde informatiebijeenkomst is voor ouders van de Delftse Montessorischool. Gaat uw kind naar een van de overige scholen in de wijk Hof van Delft, centrum Delft en omgeving? Dan kan uw kind gebruik maken van de buitenschoolse opvang op onze buitenlocatie in Delft. Graag maken wij met u een persoonlijke, vrijblijvende afspraak. U krijgt dan alle informatie en u kan deze locatie bezoeken. U kan ons bellen of e-mailen voor deze afspraak (zie de contactgegevens van de buitenlocatie) of u kan zich inschrijven via deze link waarna wij contact met u opnemen. Deze locatie heeft ook een aantal eigen informatie bijeenkomsten gepland waar u zich voor kunt inschrijven. Via de link kunt u de data terugvinden (of kijken onder de betreffende locatie Inschrijven).

Ouders van scholen in Delfgauw
Gaat uw kind naar een van de scholen in Delfgauw, verzoeken wij in te schrijven voor een informatiebijeenkomst op onze buitenlocatie Delft-Delfgauw via deze link. U kan ook een individuele afspraak maken. Belt of mailt u ons voor deze afspraak (zie de contactgegevens van de buitenlocatie).

Als ZieZoo u aanspreekt, kunt u daarna opvang aanvragen. Dat doet u via onze ouderportal. Via de button Ouders kunt u zich registreren.

Data 2018 open dagen Delftse Montessorischool en/of Kindercentrum ZieZoo

  • 3 april
  • 17 mei
  • 12 juni

Data schooljaar 2018-2019 volgen

Deze informatiebijeenkomsten starten om 9.00 uur 's ochtends en zijn ongeveer om 11.00 uur afgelopen. Let u op, het is geen open inloop, de presentatie start om 9 uur. Komt u dus op tijd, er staat een kop koffie of thee voor u klaar!

Heeft u in eerste instantie alleen belangstelling voor de kinderopvang, en wilt u zich niet inschrijven via school voor deze informatie bijeenkomst, dan kunt u zich hier via ZieZoo inschrijven:

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Opening Kinderdagverblijf Voorburg 1 september 2018

Het is eindelijk zover! Ons kinderdagverblijf in Voorburg wordt gebouwd. Het kinderdagverblijf zal o...

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League