Menu

scholen

In Voorburg halen wij kinderen op van de onderstaande scholen. Wij zijn herkenbaar aan onze oranje bedrijfskleding.

Wij halen de kinderen zoveel mogelijk lopend op. Is de school iets verder gelegen dan gebruiken wij een elektrisch vervoermiddel waar 10 kinderen in passen. Oudere kinderen kunnen dan meefietsen. We gebruiken dan oranje fietshesjes. Wij halen kinderen op met eigen medewerkers.

Basisschool De Vijverhof is onze schoolpartner waar wij intensief mee samenwerken. ZieZoo organiseert met regelmaat dagarrangementen voor de school waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse deelname aan de First Lego League. Wij hebben onze eigen sport/buitenlocatie maar bij zeer slecht weer is het prettig uitwijken naar de gymzaal.

Wij halen de kinderen op en verzamelen in het schoolgebouw op de begane grond in de gang. De kleuters halen wij op bij hun leerkracht op het schoolplein. Beide ZieZoo locaties liggen op 5 minuten loopafstand.

Onze beide locaties zijn goed te bereiken vanaf de St. Maartensschool. Wij halen dus ook kinderen van deze basisschool op. Jonge kinderen kunnen in onze Stint, een electrisch vervoermiddel, plaatsnemen. Wij zijn binnen 5 minuten op onze locatie. Oudere kinderen kunnen meefietsen met hun eigen helm en ZieZoo veiligheidsvestjes.

Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust is in dezelfde straat gelegen als ZieZoo 't Loo. Maar u kunt ook kiezen de locatie Op de boerderij.

Wij halen ook kinderen op van de Prof. Casimirschool. Wij zijn herkenbaar aan onze oranje ZieZoo kleding. De school is dichtbij onze locatie 't Loo maar u kunt ook de locatie Op de boerderij kiezen.

De Dijsselboem ligt vlak bij onze beide locaties. Daarom halen wij ook kinderen van deze school op.

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Opening Kinderdagverblijf Voorburg 1 september 2018

Het is eindelijk zover! Ons kinderdagverblijf in Voorburg wordt gebouwd. Het kinderdagverblijf zal o...

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League