Menu

voorburg - ZieZoo 't Loo (bso)

ZieZoo beschikt in Voorburg over een eigen buitenschoolse opvang met veel buitenruimte, namelijk op sportpark 't Loo, centraal gelegen in Voorburg!

ZieZoo ontwikkelt momenteel een KDV voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de nabije omgeving. Wilt u hierover op de hoogte worden gehouden, mailt u ons dan uw gegevens.

We hebben een gezellige eigen huiskamer met eigen keukentje (met watertap!). Ook is er een extra activiteitenruimte ter beschikking en kunnen tevens gebruik maken van de kantine, keuken en kleedkamers. En wat te denken van alle buitenruimte!


ZieZoo heeft een nauwe samenwerking met basisschool De Vijverhof in Voorburg. Samen wordt een brede school gevormd, waarbij de samenwerkende partijen zich bezighouden met een optimslr opvoeding voor de kinderen. ZieZoo haalt de kinderen op uit school. De locatie ligt op vijf minuten loopafstand. Kinderen van deze school hebben voorrang bij inschrijving.
Kinderen van andere scholen zijn ook welkom, zie hiertoe het submenu Scholen.


Op locatie sportpark ’t Loo in Voorburg wordt buitenschoolse opvang aangeboden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Onder begeleiding van de gediplomeerde sportvakkrachten van ZieZoo hebben de kinderen keuze uit diverse activiteiten.

Locatie ’t Loo heeft een sport en natuur accent. ZieZoo heeft een eigen locatie op kinderboerderij Essesteijn en is partner in het samenwerkingsverband met Middin, de molenaar, imker, Dekkershoeve gen Groene Basis. De kinderen van locatie 't Loo zullen dus ook geregeld de boerderij bezoeken. Het thema natuur staat bij ons dus altijd op het programma. Écht buitenspelen, lekker in de natuur en op de boerderij.

De activiteiten zullen in de vorm van een carrousel worden aangeboden. Elke dag staat een activiteit op het programma. En natuurlijk is er volop ruimte om vrij te spelen.

Tarieven staan in het menu van deze locatie.

Heeft u interesse in onze opvang in de buurt van Voorburg? Via deze website kunt u zich inschrijven voor een informatiebijeenkomst.

Ons team