Menu

scholen

In Voorburg halen wij kinderen op van de onderstaande scholen.

Wij halen de kinderen zoveel mogelijk lopend op. Is de school iets verder gelegen dan gebruiken wij een elektrisch vervoermiddel waar 10 kinderen in passen. Oudere kinderen kunnen dan meefietsen. We gebruiken dan oranje fietshesjes. Wij halen kinderen op met eigen medewerkers.

Basisschool De Vijverhof is onze schoolpartner waar wij intensief mee samenwerken. ZieZoo organiseert met regelmaat dagarrangementen voor de school waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse deelname aan de First Lego League. Wij hebben onze eigen sport/buitenlocatie maar bij zeer slecht weer is het prettig uitwijken naar de gymzaal.

Wij halen de kinderen op en verzamelen in het schoolgebouw op de begane grond in de gang. De kleuters halen wij op bij hun juffrouw op het schoolplein. Wij zijn herkenbaar aan de oranje ZieZoo kleding. ZieZoo ligt op 5 minuten loopafstand.

Wij halen ook kinderen op van de Prof. Casimirschool. Wij zijn herkenbaar aan onze oranje ZieZoo kleding. De school is dichtbij onze locatie gelegen.

Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust is in dezelfde straat gelegen als ZieZoo. Binnen een paar minuten zijn wij op onze locatie.

Onze locatie is bij de oudere kinderen bekend. Dat is ook de plek waar in de pauzes buiten wordt gespeeld.

De Dijsselboem ligt vlak bij ZieZoo 't Loo. Wij halen de kinderen van deze school daarom lopend op. Oudere kinderen kunnen hun fiets meenemen indien gewenst.

Zit uw kind op de Lusthof school? Voor buitenschoolse opvang kunt u dan gebruik maken van ZieZoo locatie 't Loo.
Wij halen uw kind met eigen medewerkers op, herkenbaar aan onze oranje kleding. Jonge kinderen kunnen plaatsnemen in onze Stint, een elektrisch vervoermiddel. Oudere kinderen kunnen met ons meefietsen. Wij nemen oranje veiligheidsvestjes mee. Wij stellen het op prijs als u zelf zorg draagt voor een goede fietshelm.

Kids Golfweken 2018

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Doe dan mee met onze Kids Golfweek! Een week met veel plezier en waa...

Opening Kinderdagverblijf Voorburg 1 september 2018

Het is eindelijk zover! Ons kinderdagverblijf in Voorburg wordt gebouwd. Het kinderdagverblijf zal o...

23 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo Kamp 2018 (kittens, lynxen & rangers)
24 aug:
Alle - ZieZoo familie BBQ
01 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zaterdag
02 sep:
Alle - ZieZoo op Bieslanddagen zondag
09 sep:
Alle - ZieZoo Kidsrun 600 m of 2 km (Oostland halve marathon)
14 okt:
Alle - Familie herfstwandeling
08 dec:
Alle - Regiofinale 2018 (jr) First Lego League