Menu

opvang

ZieZoo biedt een compleet pakket aan opvangmogelijkheden waarbij we zowel met kinderen als hun ouders rekening houden. Veel extra’s zijn bij ons bij de prijs inbegrepen, zonder dat de opvang daardoor duurder is en wat de kwaliteit ten goede komt.

Tijdens de hele dagopvang zijn alle voorzieningen inclusief, denkt u aan luiers, voeding en uitstapjes. Voor onze dreumessen en peuters serveren we een warme maaltijd tussen de middag.

Bij ZieZoo kan je je ontspannen in een huiselijke omgeving niet alleen in de Hele dagopvang maar ook in de buitenschoolse opvang.
Tijdens de tussenschoolse opvang verzorgen wij bijvoorbeeld een uitgebreide (warme) lunch waar – samen met de leiding – gezellig, gezond en lekker gegeten wordt. Ontspannen kan ook door actief bezig te zijn tijdens een van onze activiteiten. Of dat nu kook- of dansles is of meespelen in een musical. Voor de oudere kinderen is huiswerkbegeleiding een mogelijkheid. Tijdens de naschoolse opvang kunnen kinderen ook sporten bij verenigingen met wie we samenwerken. Er kunnen zelf zwemlessen worden gevolgd. Daar heeft u geen omkijken naar. We regelen het allemaal (voor nadere details, zie activiteiten ).

Ouders nemen wij verder graag een stuk zorg uit handen door er voor te zorgen dat er altijd opvang mogelijk is op werkdagen. We hanteren ruime openingstijden van 07.00 – 19.00 uur en we zijn open tijdens alle vakantiedagen en studiedagen van school. Ongeacht het aantal kinderen.

Hier vindt u meer informatie omtrent inschrijving en informatieochtenden.

Onze opvangmogelijkheden:

KDV – Kinderdagverblijf

  • Hele dagopvang voor kinderen tot 4 jaar
  • VVO opvang vanaf 07.00 uur incl. ontbijt


BSO – Buitenschoolse opvang

  • NSO tijdens schoolweken: opvang tussen de middag (incl. maaltijd) en opvang na schooltijd
  • VO tijdens vakantiedagen: hele dagopvang
  • TSO opvang tussen de middag incl. lunch
  • VSO opvang vanaf 07.00 uur incl. ontbijt
  • VO extra tijdens de vakantiedagen kunt u ook extra , los van de contractdagen afnemen.
  • STU studiedagen opvang