Menu

bso - 4 - 12 jaar

Buitenschoolse opvang bestaat bij ZieZoo uit: voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang en dagopvang tijdens vakantiedagen.
Ook is er opvang mogelijk tijdens studiedagen van school.

Tijdens de voorschoolseopvang is er een gezond ontbijt en in de lunchpauze wordt er tussen de middag warm gegeten. Op de locaties waar dat niet mogelijk is, bieden wij een uitgebreid broodbuffet aan.

Na school is ontspanning heel belangrijk. Samen eten en drinken we iets en daarna kunnen de kinderen lezen, spelen of meedoen aan een breed aanbod activiteiten. Van dansles tot kookles. Maar ook kunnen er tijdens ZieZoo tijd zwemlessen of teamtrainingen van sportverenigingen worden gevolgd. Om de kwaliteit van de activiteiten te waarborgen in een verantwoord dagritme kunnen de kinderen niet eerder dan vanaf half zes worden opgehaald.

Kinderen die op scholen zitten die ver weg liggen van ZieZoo, de zogenaamde randscholen, worden door ons opgehaald. Dat is inbegrepen in het tarief van de randscholen. Wij gebruiken onze eigen vervoermiddelen. Uw kind wordt bovendien door eigen ZieZoo medewerkers opgehaald.

Tijdens de lunch blijven de kinderen van randscholen op hun eigen school. Daarmee wordt in het opvangtarief rekening gehouden.

De vestigingen in de rechterkolom bieden BSO aan.

Locaties

DELFT
Kindercentrum ZieZoo - DMS
Kindercentrum ZieZoo - Delft Buiten

DELFGAUW
Kindercentrum ZieZoo - Delfgauw

NOOTDORP
Kindercentrum ZieZoo - Nootdorp

PIJNACKER
Kindercentrum ZieZoo - Pijnacker

VOORBURG
Kindercentrum ZieZoo - 't Loo
Kindercentrum ZieZoo - Op de Boerderij