Menu

werken bij

Kindercentrum ZieZoo biedt innovatieve dagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar en heeft een breed aanbod op het gebied van culturele en sportieve activiteiten onder leiding van vakkrachten. Wij bieden het gehele jaar van 7 tot 19 uur dagopvang, voorschoolse, tussenschoolse, naschoolse en vakantie/ studiedagen opvang.

Kindercentrum ZieZoo blijft bewust klein en iedere teamcaptain runt een kindercentrum. Het Service Bureau verzorgt diverse back office werkzaamheden zoals kwaliteitsbewaking, ICT, marketing en training & opleiding. Hierdoor kan de vestiging zelf zich volledig richten op haar kerntaak: kinderopvang.

Dit biedt niet alleen voordelen voor de kinderen maar ook voor de ouders en het team: korte communicatielijnen en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ons team bestaat uit meiden en jongens! Deze jonge dynamische professionals - vakkrachten genoemd - met opleidingen op meestal HBO niveau (maar ook MBO of Universitair), beschikken ieder over eigen specialisaties: sport, beeldende vorming, muziek, onderwijs enz. Ook maken wij geregeld gebruik van externe vakkrachten die ons team, meestal op projectbasis, versterken op divers gebied zoals theater, dans, zang, natuur enz. Op pedagogisch gebied wordt het team ondersteund door een eigen (ortho)pedagoge.

Open sollicitaties

Over de mensen die we zoeken:

ZieZoo is nog volop groeiende en in ontwikkeling. Daarom bieden wij met regelmaat vacatures aan en zijn open sollicitaties ook van harte welkom.

Ben jij in staat om ZieZoo:

 • Kleur te geven (vakkracht kunstzinnige vorming of vergelijkbaar)
 • Sfeer te creëren (vakkracht muzikale vorming, dans of vergelijkbaar)
 • Sportief uit te dagen (vakkracht lichamelijke opvoeding of vergelijkbaar)
 • Intellectueel te kietelen (vakkracht onderwijs (liefst met differentiatie bewegingsonderwijs) of vergelijkbaar)
 • Ontwikkeling te bieden (vakkracht pedagogiek of vergelijkbaar)
 • Smaak te geven (medewerker koken, kok of vergelijkbaar)
 • Spik en span te houden (huishoudelijke medewerker of vergelijkbaar)

Spreekt ons concept je aan en voldoe je aan de opleidingseisen, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! In verband met de samenstelling van ons team vinden wij het erg leuk als met name mannelijke collega's ons team komen versterken.
ZieZoo hanteert een niet-roken beleid waardoor kandidaten die niet roken de voorkeur genieten.

Kandidaten die op projectbasis willen werken, op freelance basis, zijn ook welkom om te reageren.

Sollicitatieprocedure

 • Richt je sollicitatiebrief met CV, bij voorkeur via e-mail, aan Kindercentrum ZieZoo Service Bureau, t.a.v. Marriëtte Swart: vacature@ziezoo.nl
 • Selectie vindt plaats op basis van juiste opleiding en ervaring alsmede uitstaande vacatures. Heb je wel het juiste profiel maar is er op dat moment geen vacature, dan berichten wij jouw CV in portefeuille te houden voor mogelijke toekomstige vacatures.
 • Kennismakingsgesprek vindt plaats op de vestiging.
 • Kennismaken en dagje meedraaien met het team
 • Eindgesprek en aanbod arbeidsovereenkomst