Voorschoolse opvang

Kindercentrum ZieZoo biedt voorschoolse opvang. Van maandag tot en met vrijdag. Wij bieden VSO op verschillende locaties zoals Voorburg en Pijnacker.
NB: vraagt u altijd eerst de mogelijkheden na. Het kan zijn dat wij op de getoonde locatie niet alle dagen VSO aanbieden.

Kinderen ontbijten samen bij ZieZoo

Onze voorschoolse opvang start om 07.00 uur. Dat is prettig voor ouders die vroeg naar hun werk moeten vertrekken of een langere reistijd hebben. Een kop koffie of thee staat altijd voor u klaar. De kinderen kunnen lekker bij ons ontbijten. Dat doen de kinderen gezamenlijk. Hierbij stimuleren wij de zelfstandigheid van de kinderen.

Tijdens schoolweken en/of vakanties

Na het ontbijt kan er nog rustig gespeeld worden, gelezen of voorgelezen. Daarna worden de kleuters in de klas gebracht. Als onze opvang in school gevestigd is, kunnen de oudere kinderen zelf naar hun klas lopen. En anders brengen wij de oudere kinderen ook naar hun school. Voorschoolse opvang is mogelijk tijdens schoolweken en/of tijdens schoolvakanties.

Rustig en vertrouwd

Onze voorschoolse opvang is vertrouwd en gezellig. Het is een rustig moment. U kunt zelf kiezen of u uw kind thuis een ontbijt geeft of dat uw kind bij ons eet. Het ontbijt is inclusief in het tarief. Voorschoolse opvang biedt rust. Voor u en uw kind(eren).

Wilt u weten op welke locaties wij voorschoolse opvang bieden? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt bij Kindercentrum ZieZoo ook terecht voor BSO, peuteropvang en kinderopvang.

Heeft u interesse in een rondleiding? Meldt u dan aan voor een van onze informatiebijeenkomsten. Hier ontvangt u alle informatie over de verschillende opvangmogelijkheden.

Onze locaties

Delfgauw

Florijnstraat 1
2645 HH Delfgauw

Pijnacker - BSO

Gantellaan 23
2642 JK Pijnacker

Nootdorp - BSO

's Gravenweg 5
2631 PM Nootdorp

Bekijk alle locaties

Activiteiten van 4 tot 12 jaar

Bekijk alle activiteiten