Wij gebruiken cookies. Akkoord

Kinderdagverblijf in Voorburg

Kindercentrum ZieZoo heeft een kinderdagverblijf in Voorburg. Het kinderdagverblijf in Voorburg is gevestigd in de Montessorischool en biedt dagopvang aan voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Het is geopend van 08.00 uur tot 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Vroege vogel opvang, ook wel voorschoolse opvang genoemd, bieden wij vanaf 07.00 uur. Ook tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend. ZieZoo is 52 weken per jaar open.
De peuters van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor de Montessorischool in Voorburg.

Samenwerking met de basisschool

Wij bieden een huiselijke omgeving waar de kinderen zich thuis voelen en zich spelenderwijs ontwikkelen. De peutergroep werkt samen met de basisschool. We werken vanuit hetzelfde pedagogisch klimaat als de school. Zo zijn de peuters al gewend aan school en is de overstap kleiner. Er is ook een overdracht van het kinderdagverblijf naar de basisschool. ZieZoo werkt met hoog opgeleide pedagogisch medewerkers.

Gedurende de dag

De jongste kinderen kunnen tussen de middag slapen en ook oudere kinderen kunnen rusten. We bieden verantwoord eten en drinken alsmede een lunch. Indien gewenst kunnen de kinderen ’s avonds nog een maaltijd krijgen. Naast de eigen ruimte hebben wij een eigen buitenspeelplein en nog een groot schoolplein waar we lekker buiten kunnen spelen. Ook maken wij uitstapjes. Hiervoor hebben we een bakfiets, elektrisch vervoer en een bus tot onze beschikking.

We stimuleren de kinderen in hun zelfstandigheid. We besteden aandacht aan de sociaal-emotionele vaardigheden zoals de omgang in de groep en het maken van vriendjes. We doen gevarieerde activiteiten op het gebied van kunst, bewegen, muziek, natuur en taal.

Informatiebijeenkomsten

Wilt u meer informatie over het kinderdagverblijf in Voorburg? Schrijf u dan in voor een van onze informatiebijeenkomsten. Hier krijgt u alle informatie en kunt u rustig rondkijken op de locatie. Natuurlijk kunt u dan ook uw kinderen meenemen.

Onze locaties

Bekijk alle locaties

Activiteiten van 0 tot 4 jaar

Bekijk alle activiteiten