Wij gebruiken cookies. Akkoord

Peuteropvang

Kindercentrum ZieZoo biedt peuteropvang. Dat is dagopvang voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Wij bieden peuteropvang in Voorburg en in Voorburg.

52 weken per jaar open

De peuteropvang in Voorburg is gevestigd in de Montessorischool Voorburg, onze schoolpartner. Dit kinderdagverblijf is geopend van 08.00 uur tot 19.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Vroege vogel opvang, ook wel voorschoolse opvang genoemd, bieden wij vanaf 07.00 uur. Ook tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend. ZieZoo is 52 weken per jaar open. De peuters van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor de Montessorischool Voorburg.

Voorrang bij inschrijving basisschool

De peutergroep in Voorburg is gevestigd in basisschool De Vijverhof, onze schoolpartner. Dit kinderdagverblijf is geopend van 08.00 uur tot 15.00 uur tijdens schooldagen en op woensdag tot 12.30 uur. De peuters van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor De Vijverhof.

Goede voorbereiding

De peutergroep werkt samen met de basisschool. Zo zijn de peuters al gewend aan school en is de overstap kleiner. De peuteropvang van ZieZoo geeft hiermee een goede voorbereiding op de basisschool, een aparte peuterspeelzaal is dan niet nodig. We stimuleren de kinderen in hun zelfstandigheid. We besteden aandacht aan de sociaal-emotionele vaardigheden zoals de omgang in de groep en het maken van vriendjes. We doen gevarieerde activiteiten op het gebied van kunst, bewegen, muziek, natuur en taal. De jongste kinderen kunnen tussen de middag slapen en ook oudere kinderen kunnen rusten. Door de huiselijke omgeving voelen kinderen zich al snel thuis en kunnen ze zich spelenderwijs ontwikkelen.

Op de website vindt u meer informatie over de verschillende vestigingen.

Onze locaties

Bekijk alle locaties

Activiteiten van 0 tot 4 jaar

Bekijk alle activiteiten