Wij gebruiken cookies. Akkoord

Peuterspeelzaal

Bent u op zoek naar een peuterspeelzaal voor uw kind? Dan kunt u terecht bij de peuteropvang van Kindercentrum ZieZoo.

Activiteiten passend bij de belevingswereld van peuters

U kunt op verschillende locaties terecht voor de peuterspeelzaal. Deze peuteropvang biedt extra uitdaging aan peuters. We werken hiervoor samen met de Montessorischool in Voorburg. We werken themagericht. Zo komen de seizoenen en feesten aan bod. We bieden een huiselijke en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich veilig voelen om zich spelenderwijs te ontwikkelen. De aangeboden activiteiten passen bij de belevingswereld van peuters.

Vloeiende overgang naar de basisschool

Op de Montessori Locatie draaien de peuters van de peuterspeelzaal ‘s ochtends mee in de klas. Zo raken zij steeds beter gewend aan het schoolritme en is de overstap naar de basisschool kleiner. De peuterspeelzaal van Kindercentrum ZieZoo is een goede voorbereiding op de basisschool. En als uw kind naar onze peuteropvang gaat, krijgt u voorrang bij de inschrijving van de basisschool (Montessori school in Voorburg of de Vijverhof in Voorburg.

Uitstapjes buiten de deur

We bieden verschillende activiteiten aan. Zo bieden we activiteiten aan op het gebied van kunst, bewegen, muziek, natuur en taal. Ook gaan we regelmatig naar buiten. Wandelen in het park, een bezoek aan de winkel, naar de bibliotheek of de kinderboerderij. In tegenstelling tot een peuterspeelzaal kunt u bij Kindercentrum ZieZoo 52 weken per jaar terecht voor peuteropvang.

Wilt u meer informatie over de peuteropvang bij Kindercentrum ZieZoo? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Onze locaties

Bekijk alle locaties

Activiteiten van 0 tot 4 jaar

Bekijk alle activiteiten