icon-locatie

Delfgauw

Florijnstraat 1, 2645 HH Delfgauw
015 200 2105 | delfgauw@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 307083111

Opvangmogelijkheden

ZieZoo is gevestigd op de 1e etage van het scholengebouw aan de Florijnstraat. In dit scholengebouw zijn 3 basisscholen gevestigd: Meander, Spectrum en Triangel.
Wij hebben een eigen ingang aan de zijkant van het gebouw, Laan der zeven linden.

Binnen- en buitenruimten

Wij hebben onze eigen huiskamerruimten voor de verschillende leeftijdsgroepen. Ook hebben wij een ruimte met een mooie keuken voor kinderkoken. In deze ruimte ontvangen wij ook de ouders voor een kop koffie of thee.
In de aangrenzende gang is een atelierruimte. Het geheel is huiselijk ingericht. Verder maken we gebruik van het technieklokaal van basisschool De Meander.
We beschikken over een mooi groot en groen schoolplein.

Unieke extra buitenlocatie ZieZoo Delft-Buiten

Maar wat nog veel meer bijzonder is: wij beschikken op een buitenlocatie die op 5 tot 10 fietsminuten afstand ligt. Daar kunnen wij naar toe met ons elektrisch vervoermiddel (kinderen kunnen eventueel op eigen fietsen meefietsen). Op deze locatie van maar liefst 2½ ha groot met eigen kunstgras sportvelden, 4 tennisvelden, een beachvolleybalveld, buitenfitness en een grote sporthal met kleedkamers, kunnen de kinderen volop buitenspelen en sporten. Is uw kind lid van Hudito en wilt u de BSO combineren met de hockeytraining? Ook dat kan.
Aan onze (deels) overdekte picknicktafels kunnen wij ook buiten eten en drinken.
Recreatiegebied Midden-Delfland ligt om de hoek en de natuurspeeltuin is op loopafstand: ideaal voor natuuractiviteiten. Op onze locatie hebben wij kinderfietsen ter beschikking, zodat we er met de kinderen op uit kunnen zonder dat ze zelf een fiets mee hoeven te nemen.

Het doel is om lekker buiten te zijn buiten de schooltijden. Geschikte sport- of regenkleding aan of mee. De kinderen kunnen zich bij ons omkleden. Wij beschikken namelijk over een riante binnenruimte met huiskamer, kantine, keuken en kleedkamers. In het geval van slecht weer hebben we een binnenhal tot onze beschikking van maar liefst 4 gymzalen groot.

Op deze wijze combineren wij het gemak van een locatie bij school en de vrijheid en mogelijkheden voor écht buitenspelen.

Lees de volledige tekst

Scholen

Kinderen van alle 3 scholen (Meander, Spectrum en Triangel) kunnen bij ZieZoo buitenschoolse opvang genieten. Wij zijn gevestigd in het schoolgebouw. Wel zo prettig, uw kind kan na schooltijd direct naar onze locatie.

Broertjes en zusjes kunnen in verschillende leeftijdsgroepen zitten met op leeftijd afgestemde activiteiten en workshops, maar zij zitten in hetzelfde gebouw. U haalt uw kinderen bij ons altijd op 1 locatie op. Wel zo makkelijk!

Onze openingstijden zijn afgestemd op de schooltijden van de scholen. Ook op studiedagen zijn wij geopend, wij kennen geen minimum aantal kinderen hiervoor. Ook schoolkinderen die normaal gesproken geen BSO bij ZieZoo genieten, kunnen zich hiervoor inschrijven. Loopt u even onze locatie binnen voor informatie, of u belt of emailt ons. Inschrijven hiervoor kan dan via onze ouderportal (via de knop Inlog ouders).

Lees de volledige tekst

Ouderraad

Eric Zegwaard vertegenwoordigt de ouders van Delfgauw.

Eric is de vader van Thijs. Thijs is 4 jaar en gaat naar De Meander.

Vacature: Wij zijn op zoek naar overige ouders die samen met Eric en ZieZoo willen meedenken over onze opvang.

Ouderraad email: ziezoodelfgauwoc@gmail.com.

jose

Informatiebijeenkomsten

Woensdagen: De ontvangst start om 12.30 uur. Kinderen die meekomen kunnen dan samen met de andere kinderen lunchen.

Onze eigen ruimten zijn gevestigd in het scholencomplex, Florijnstraat 1 Delfgauw. Op de 1etage, naast de Meander en boven de sporthal. Onze ingang is aan de zijkant van het gebouw, tegenover parkeerplaats Albert Heijn.

U kunt zich hier inschrijven voor een informatiebijeenkomst. Mocht u verhinderd of eerder een informatiegesprek willen hebben, dan kunt u een gewenste datum in onderstaand formulier aangeven. Wij zullen u dan benaderen en een tijdstip afspreken. Mocht u opvang nodig hebben op korte termijn, belt u dan voor een individuele afspraak.

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Delfgauw

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team