icon-locatie

Delfgauw

Florijnstraat 1, 2645 HH Delfgauw
015 200 2105 | delfgauw@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 307083111

Opvangmogelijkheden

ZieZoo is gevestigd op de 1e etage van het scholengebouw aan de Florijnstraat. In dit scholengebouw zijn 3 basisscholen gevestigd: Meander, Spectrum en Triangel.
Wij hebben een eigen ingang aan de zijkant van het gebouw, Laan der zeven linden.

Binnen- en buitenruimten

Wij hebben onze eigen huiskamerruimten voor de verschillende leeftijdsgroepen. Ook hebben wij een ruimte met een mooie keuken voor kinderkoken. In deze ruimte ontvangen wij ook de ouders voor een kop koffie of thee.
In de aangrenzende gang is een atelierruimte. Het geheel is huiselijk ingericht. Verder maken we gebruik van het technieklokaal van basisschool De Meander.
We beschikken over een grote mooie groene buitenruimte, het schoolplein van school.

Unieke extra buitenlocatie ZieZoo Delft-Buiten

Maar wat nog veel meer bijzonder is: wij beschikken op een buitenlocatie die op 5 tot 10 fietsminuten afstand ligt. Daar kunnen wij op de fiets naar toe. Op deze locatie van maar liefst 2½ ha groot met eigen kunstgras sportvelden, 4 tennisvelden, een beachvolleybalveld, buitenfitness en een grote sporthal met kleedkamers, kunnen de kinderen volop buitenspelen en sporten.
Aan onze (deels) overdekte picknicktafels kunnen wij ook buiten eten en drinken.
Recreatiegebied Midden-Delfland ligt om de hoek en de natuurspeeltuin is op loopafstand: ideaal voor natuuractiviteiten.

Het doel is om lekker buiten te zijn buiten de schooltijden. Geschikte sport- of regenkleding aan of mee. De kinderen kunnen zich bij ons omkleden. Wij beschikken namelijk over een riante binnenruimte met huiskamer, kantine, keuken en kleedkamers. In het geval van slecht weer hebben we een binnenhal tot onze beschikking van maar liefst 4 gymzalen groot.

Op deze wijze combineren wij het gemak van een locatie bij school en de vrijheid en mogelijkheden voor écht buitenspelen.

Scholen

Kinderen van alle 3 scholen (Meander, Spectrum en Triangel) kunnen bij ZieZoo buitenschoolse opvang genieten. Wij zijn gevestigd in het schoolgebouw. Wel zo prettig, uw kind kan na schooltijd direct naar onze locatie.

Broertjes en zusjes kunnen in verschillende leeftijdsgroepen zitten met op leeftijd afgestemde activiteiten en workshops, maar zij zitten in hetzelfde gebouw. U haalt uw kinderen bij ons altijd op 1 locatie op. Wel zo makkelijk!

Onze openingstijden zijn afgestemd op de schooltijden van de scholen. Ook op studiedagen zijn wij geopend, wij kennen geen minimum aantal kinderen hiervoor.

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten

Ouderraad

Eric Zegwaard vertegenwoordigt de ouders van Delfgauw.

Eric is de vader van Thijs. Thijs komt al een aantal jaren naar ZieZoo en zit op basisschool De Meander.

Vacature: Wij zijn op zoek naar overige ouders die samen met Eric en ZieZoo willen meedenken over onze opvang.

Ouderraad email: delfgauw@ziezoo.nl t.a.v. de Ouderraad

jose

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team