Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-locatie

Delft Centrumlocatie DMS

Jacoba van Beierenlaan 166, 2613 JK Delft
T 015 212 1874 | dms@ziezoo.nl
LRK nr, Peutergroep: 187195663 | LRK nr, BSO: 139428495

Opvangmogelijkheden

Deze locatie van ZieZoo in Delft is gelegen in de wijk Hof van Delft nabij het centrum en ook gunstig gelegen voor de wijk Harnaschpolder en Den Hoorn.

Binnen- en buitenruimten

ZieZoo is gevestigd in de Delftse Montessorischool (DMS), in een bijzonder gebouw van de gerenommeerde architect Herman Hertzberger. Wij hebben onze eigen huiskamerruimten voor alle leeftijdsgroepen (Peuters, Kleuters, Middenbouw en Bovenbouw). Verder maken we gebruik van alle overige ruimten van de school, zoals het atelier ( de werkplaats voor beeldende vorming en techniek) en de studio voor beweging.
We beschikken over twee schoolpleinen en een apart peuterplein die zich kenmerken door ruimte en veel groen, zoals grote bomen en moestuinen. Hierdoor hebben de kinderen in en buiten het kindercentrum voldoende de ruimte om te spelen.

Unieke extra buiten locatie voor sport en natuur

Tevens maken wij gebruik van onze buitenlocatie ZieZoo Delft-Buiten, een locatie van maar liefst 2½ ha met eigen sportvelden, tennisbanen, een zeer grote sporthal met kleedkamers. Deze dependance is naast recreatiegebied Midden-Delfland gelegen. Hierdoor kunnen de kinderen sporten en bewegen, alsmede de natuur beleven. Door deze verschillende activiteitenplekken kunnen wij ons brede en gevarieerde activiteitenaanbod, gegeven door eigen vakkrachten, in de praktijk brengen.
Een video impressie vindt u op deze website onder onze locatie Delft Buiten of via deze link.

School

De Delftse Montessorischool en ZieZoo werken veel samen op deze vestiging in een doorlopende leerlijn. Dat wil zeggen dat uw peuter een uitdagend aanbod waarbij er op gezette tijden een integratie plaatsvindt samen met de kleuters. Zo is wennen aan school wel heel prettig en wordt uw zoon of dochter spelenderwijs gestimuleerd in de ontwikkeling. Peuters die bij ZieZoo op de peutergroep zitten hebben voorrang bij plaatsing op de Delftse Montessorischool.
Ook tijdens de buitenschoolse opvang (BSO) en tussenschoolse opvang (TSO) is er sprake van een doorlopende leerlijn.

Uniek is onze peuteropvang. Geheel in de visie van Maria Montessori maken de 3-jarigen onderdeel uit van de onderbouw. Zij hebben dagelijks interactie met de kleuters van school. Zo nemen de peuters deel in de klas en wordt er door ons practical life gegeven voor peuters en kleuters samen. Ons team is speciaal Montessori opgeleid.

TSO

Op de Delftse Montessorischool blijven nagenoeg alle kinderen tussen de middag over.
Deze tussenschoolse opvang wordt verzorgd door ZieZoo.
De kinderen krijgen van ons een gezonde broodmaaltijd en ook voor drinken wordt gezorgd (melk of verse jus d'orange). Er is dan ook mogelijkheid om onder begeleiding lekker te spelen of activiteiten te doen.

  • Abonnement € 2,95 per keer
    NB: TSO komt niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

U kunt zich opgeven via onze ouderportal DMS via de knop Inlog ouders op deze website.

Ouderraad

Ouderraad: ouderraad.ziezoo.dms@gmail.com

Anke, Marloes en Nathalie bewerkt

Informatiebijeenkomsten

Wij zijn gevestigd in de Delftse Montessorischool en we werken nauw met hen samen. Hierdoor is er sprake van een eenduidig pedagogisch klimaat, een gemeenschappelijke Montessori voorbereide omgeving.
De school organiseert met regelmaat een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst hoort u alles over de school en ook over onze kinderopvang die voor school, tussen de middag, na school en in de vakanties plaatsvindt. Ook is er een rondleiding.
Het kan zijn dat u na deze bijeenkomst voldoende informatie heeft en ook met ons persoonlijk heeft gesproken. Heeft u interesse in onze kinderopvang, dan kan u via onze website (Inlog ouders) een offerte aanvragen.
Het is ook mogelijk dat u nog meer specifieke informatie wilt of dat wij elkaar onvoldoende hebben kunnen spreken tijdens deze algemene bijeenkomst. In dat geval maken wij graag met u een persoonlijke vervolgafspraak.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om de open dag/informatie bijeenkomst van school bij te wonen of een van de komende bijeenkomsten te bezoeken, of heeft u opvang op korte termijn nodig, dan maken wij graag met u een individuele afspraak. Wij verzoeken u dan telefonisch of per email contact met ons op te nemen.

Deze informatiebijeenkomsten starten om 9.00 uur 's ochtends en zijn ongeveer om 10.30 uur afgelopen. Let u op, het is geen open inloop, de presentatie start om 9 uur. Komt u dus op tijd, er staat een kop koffie of thee voor u klaar!

Heeft u in eerste instantie alleen belangstelling voor de kinderopvang, en wilt u zich niet inschrijven via school voor deze informatie bijeenkomst, dan kunt u zich hier via ZieZoo inschrijven:

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten