icon-locatie

Dependance ZieZoo Delft Buiten

Deze locatie van maar liefst 2½ ha groot, wordt gebruikt als extra activiteitenplek voor de andere locaties van ZieZoo. Het is geen zelfstandige locatie. Voor activiteiten die op deze locatie plaatsvinden, kijkt u onder de betreffende locatie die van de dependance gebruikt maakt.
Wilt u graag opvang voor uw kind op deze locatie, en zit uw kind op een van de scholen in Delfgauw? Locatie Delfgauw gebruikt deze dependance voor haar activiteiten. Schrijft u zich dan in voor opvang op onze locatie Delfgauw.

Een locatie in de buitenwijk van Delft waar kinderen écht kunnen buitenspelen. Daar kan uw kind elke dag sporten, buitenspelen en op avontuur in de natuur.

Recreatiegebied Midden-Delfland ligt om de hoek en de natuurspeeltuin is op loopafstand: ideaal voor natuuractiviteiten. We nemen onze elektrische bakfiets waar 10 kinderen in kunnen (zo rijden we naar deze locatie toe) en de oudere kinderen kunnen zelf op de fiets. Op onze locatie hebben wij kinderfietsen ter beschikking, zodat we er met de kinderen op uit kunnen zonder dat ze zelf een fiets mee hoeven te nemen.

Het doel is om lekker buiten te zijn buiten de schooltijden. Geschikte sport- of regenkleding aan of mee. De kinderen kunnen zich bij ons omkleden. Wij beschikken namelijk over een riante binnenruimte met huiskamer, kantine, keuken en kleedkamers. In het geval van slecht weer hebben we een binnenhal tot onze beschikking van maar liefst 4 gymzalen groot.

Op ons eigen omheinde buitenterrein van hebben wij diverse sportvelden, vier tennisvelden, grasvelden, buitenfitness en beachvolleybal. Met onze (deels) overdekte picknicktafels kunnen wij ook buiten eten en drinken.
Is uw kind lid van Hudito en wilt u de BSO combineren met de hockeytraining? Ook dat kan.

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten