icon-locatie

Nootdorp - BSO

's Gravenweg 5, 2631 PM Nootdorp
015 202 3125 E nootdorp@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 240943946

Opvangmogelijkheden

ZieZoo is gevestigd in de dependance van de basisscholen De Waterwilg en De Winde. ZieZoo zitten in het midden tussen de scholen in. Vanuit de klaslokalen kunnen de kinderen zo naar ons toe.
De andere klassen van beide scholen zijn aangrenzend gelegen. Wij halen de kinderen op uit school.

Wij hebben verschillende leeftijdsgroepen die allen hun eigen huiskamer ruimte hebben. Deze zijn huiselijk ingericht. We beschikken over een atelier- en techniek lokaal. Ook hebben we een gezellige keuken waar we kunnen koken met de kinderen.
In de hal bent u welkom aan onze oudertafel. Daar staat altijd een kop koffie of thee voor u klaar.
We hebben een eigen entree, dat is de middelste deur van het gebouw.

We beschikken over een eigen schoolplein, en we maken gebruik van het schoolplein van het hoofdgebouw. Daarnaast is de locatie zeer gunstig gelegen naast sportvelden, de sporthal en de tennisvelden. Ook zijn we snel in de natuur zoals het Balijbos en Bieslandse bos.

Op deze locatie zijn alle studiedagen voor de scholen De Waterwilg en De Winde inclusief in het BSO- en het Korte Middag-pakket.

Scholen

Onze locatie Nootdorp is gevestigd in de dependance van de basisscholen De Waterwilg en De Winde. Met de Waterwilg werken wij nauw samen in een doorlopende leerlijn. Dat wil zeggen dat het aanbod van school en van de buitenschoolse opvang een samenhangend geheel vormt. Op de BSO is dit uiteraard spelenderwijs. Kinderen van deze school hebben voorrang bij plaatsing voor onze kinderopvang.

Broertjes en zusjes kunnen in verschillende leeftijdsgroepen zitten met op leeftijd afgestemde activiteiten en workshops, maar zij zitten in hetzelfde gebouw. U haalt uw kinderen bij ons altijd op 1 locatie op. Wel zo makkelijk!
Op dezelfde locatie hebben wij ook een peuterspeelzaal. Heeft u een kind in de leeftijd van 2 tot 4 jaar? Schrijft u zich snel in. Kinderen van de peutergroep hebben voorrang bij inschrijving voor De Waterwilg.

Ouderraad


Ouderraad leden:

Kavita Hira-Tetar,moeder van Abhi en Yash

Tineke Roegiers, moeder van Julie en Briek

Ouderraad e-mail: or.nootdorp.ziezoo@gmail.com

Informatie bijeenkomsten

Heeft u interesse in onze locatie in Nootdorp? Schrijft u zich dan in voor een van onze informatiebijeenkomsten.
Wij verwelkomen u om 16.30 uur met koffie en thee. Hierna vertellen wij u meer over ZieZoo waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen en bekijken van onze locatie. Wij verwachten dat de bijeenkomst om 17.30 uur afgelopen zal zijn.

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten