Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-locatie

Nootdorp - BSO

De Poort 4, 2631 PT Nootdorp
015 202 3125 E nootdorp@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 240943946

Opvangmogelijkheden

ZieZoo is gevestigd in basisschool De Waterwilg. Wij hebben onze eigen huiskamerruimten voor de verschillende leeftijdsgroepen. In de aangrenzende gang is een atelier- en techniekruimte alsmede de oudertafel. Het geheel is huiselijk ingericht. We hebben een eigen entree. Verder maken we gebruik van overige ruimten van de school zoals de teamkamer voor kinderkoken en het speellokaal voor bewegen, muziek en theater.

We beschikken over een enorm schoolplein. Daarnaast is de locatie zeer gunstig gelegen naast sportvelden, de sporthal en de tennisvelden. Binnen no time (met ons elektrisch vervoermiddel) zijn we in de natuur zoals het Balijbos en Bieslandse bos.

School

Onze locatie Nootdorp is gevestigd in basisschool De Waterwilg. Met deze school werken wij nauw samen in een doorlopende leerlijn. Dat wil zeggen dat het aanbod van school en van de buitenschoolse opvang een samenhangend geheel vormt. Op de BSO is dit uiteraard spelenderwijs. Kinderen van deze school hebben voorrang bij plaatsing voor onze kinderopvang.

Broertjes en zusjes kunnen in verschillende leeftijdsgroepen zitten met op leeftijd afgestemde activiteiten en workshops, maar zij zitten in hetzelfde gebouw. U haalt uw kinderen bij ons altijd op 1 locatie op. Wel zo makkelijk!

Ouderraad


Ouderraad leden:

Kavita Hira-Tetar,moeder van Abhi en Yash

Tineke Roegiers, moeder van Julie en Briek

Ouderraad e-mail: or.nootdorp.ziezoo@gmail.com

Informatie bijeenkomsten

Heeft u interesse in onze locatie in Nootdorp? Schrijft u zich dan in voor een van onze informatiebijeenkomsten.
Wij verwelkomen u om 16.30 uur met koffie en thee. Hierna vertellen wij u meer over ZieZoo waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen en bekijken van onze locatie. Wij verwachten dat de bijeenkomst om 17.30 uur afgelopen zal zijn.

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Nootdorp - BSO

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten