icon-locatie

Pijnacker - BSO

Gantellaan 5, 2642 JK Pijnacker
015 202 3033 | pijnacker@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 105097871

Opvangmogelijkheden

Kindercentrum ZieZoo Pijnacker biedt buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tm 12 jaar en is gehuisvest aan de Gantellaan in het scholencomplex (van basisscholen De Bonte Tol en Ackerweide). De jongste leeftijdsgroep heeft een eigen leefruimte aan de Gantellaan 5 en in de dependance op Gantellaan 23 hebben de oudste kinderen 2 huiskamers, een klaslokaal en een atelier ruimte tot hun beschikking.

Wij bieden opvang na schooltijd en ook tijdens alle vakanties en studiedagen.
Wij zijn alle weken van het jaar open. Met de ruimste openingstijden in Pijnacker!

Scholen

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • Bonte Tol, Ackerweide (we halen de kinderen lopend op, we zitten in hetzelfde gebouw)
  • Mariaschool
  • Keizerskroon en Vlinderboom

De opvangtijden zijn aangepast aan de eindtijden van elke school.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang bieden wij aan voor kinderen van de scholen in de wijk Tolhek/Klapwijk.

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten

Ouderraad

Onze Ouderraad: Anita, Erica en Annemieke. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Graag stel ik me als lid van de Ouderraad aan u voor. Mijn naam is Annemieke Rijsdijk. Ik ben gehuwd met Robbert in ’t Hout. Wij wonen met heel veel plezier in Pijnacker en hebben twee mooie kinderen, die op maandag, dinsdag en donderdag naar ZieZoo gaan. Onze oudste, Levijn (4 jaar) gaat na schooltijd – hij zit op de Ackerweide – naar de BSO (Kittens) en Bénine, onze jongste (8 maanden) gaat naar het KDV (Welpjes).Voor allebei hebben we heel bewust voor ZieZoo gekozen. De aandacht voor buitene n de natuur spreekt ons aan en ook van het activiteitenaanbod door vakdocenten worden we erg enthousiast. Wat inmiddels vooral de doorslag geeft, zijn de blije gezichten van onze kinderen en de vrolijke verhalen die ze over hun dag bij ZieZoo vertellen, en in het geval van Bénine brabbelen.
Omdat ik het fijn vind om betrokken te zijn bij de organisatie onder wiens hoede mijn kinderen meerdere dagen in de week verblijven, heb ik ervoor gekozen om lid te worden van de ouderraad van de BSO. Ik denk graag op een positief kritische manier mee, en mijn ervaring is dat ZieZoo hiervoor openstaat. Ik hoop dat u uw ervaringen met de BSO met mij of de andere Ouderraad leden wilt delen en dat u ons weet te bereiken als u tips of andere mooie ideeën heeft. Aarzel vooral niet om (één van) ons aan te spreken!

Ik ben Erica Venema, 31 jaar oud, samenwonend met Jeroenv an den Berg en moeder van twee zoons (Vic en Stijn). Vic is 5 jaar oud en gaat naar de Keizerskroon. Op dinsdag en vrijdag gaat hij bij ZieZoo naar de BSO en zit in de groep poema’s. Waar hij het heel erg naar zijn zin heeft! We hebben voor ZieZoo gekozen omdat het een kleinschalig opvang is met veel leuke (buiten) activiteiten. Daarnaast is de BSO niet bij school, waardoor hij niet de hele dag in dezelfde omgeving is.
Personeelswisselingen en communicatie waren voor mij aanleiding om meer betrokken te zijn bij de organisatie waar mijn zoon 2 dagen in de week verblijft. Ik hoop een actieve en positieve bijdrage te kunnen leveren als voorzitter aan de oudercommissie. Is er iets (positief of negatief) dat je wilt delen, neem dan contact op met de oudercommissie.

Ik ben Anita van den Berg, moeder van Collin (8 jaar en Ranger) en Jolijn (5 jaar en Poema) die op maandag, woensdag en donderdag na school bij ZieZoo zijn. Ik ben samen met mijn man Erik eigenaar van een Plantenhotel waar wij niet kuipplanten de winter door helpen. Mijn man heeft daarnaast een Hoveniersbedrijf waar ik een groot deel van de administratie voor doe. Verder ben ik voor 3 dagen werkzaam als projectondersteuner bij de RDW. Collin en Jolijn zitten op de Vlinderboom en toen Collin voor het eerst naar school ging hebben wij heel bewust voor ZieZoo gekozen. We wonen zelf net buiten Pijnacker en hebben actieve kinderen. Gezien ze 3 dagen op de BSO zijn, zochten we echt een combinatie met lekker spelen en actieve begeleiding. Onze kids gaan met heel veel plezier naar ZieZoo en zijn gek op de activiteiten die gepland worden. Het is voor ons ook een feest om te horen en zien
wat ze allemaal maken en leren. Zelf zijn we ook actief betrokken bij ZieZoo en zijn er al een aantal kinderen bij ons thuis in de wei met verf aan de slag geweest. Ik heb mij opgegeven voor de ouder commissie om actief mee te kunnen denken. Ik denk dan bv aan communicatie en nieuw beleid. Ik heb zeker de instelling als er iets is meld het, niet om dwars te liggen, maar om van te leren en te kunnen verbeteren. Mocht u ergens tegen aanlopen of een briljant meedenk idee hebben, spreek mij of de andere Ouderraadleden aan dan nemen we het mee in het overleg.
Groeten, Anita

Ouderraad e-mail: or.pijnacker.ziezoo@gmail.com

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team