Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-locatie

Voorburg - BSO 't Loo

Prins Bernhardlaan 242, 2273 BP Voorburg (ingang via sportpark Prinses Margrietlaan tegenover huisnr 9, clubhuis)
070 221 0092 | loo@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 160055957

Opvangmogelijkheden

Deze BSO van ZieZoo op locatie 't Loo biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tm 12 jaar e beschikt over veel buitenruimte, namelijk op sportpark 't Loo, centraal gelegen in Voorburg!

De BSO kent 3 leeftijdsgroepen. De jongste kinderen zijn gehuisvest in het gebouw waar ook ons kinderdagverblijf is. Dat is een locatie voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Wel zo prettig. Als uw kind naar school gaat, blijft het bij ons op dezelfde locatie en is daar al vertrouwd. De BSO kinderen hebben hun eigen huiskamer met eigen ingang.

De oudere kinderen hebben hun huiskamers op hetzelfde terrein maar in het clubhuis van Forum Sport. Hier beschikken wij over een aantal eigen ruimtes.

We huren elke dag een half voetbalveld waardoor wij optimaal kunnen buitensporten op gras, kunstgras of het pannaveldje. Ook beschikken wij over 2 kleedkamers. En wat te denken van alle buitenruimte!

Locatie ’t Loo heeft een sport en natuur accent. Sporten kan uiteraard geweldig op de aangrenzende sportvelden onder begeleiding van onze sportvakkrachten. ZieZoo heeft een eigen locatie op kinderboerderij Essesteijn, onze locatie Op de Boerderij, en is partner in het samenwerkingsverband met Middin, de molenaar, imker, Dekkershoeve en Groene Basis. De kinderen van locatie 't Loo zullen dus ook geregeld de boerderij bezoeken. Het thema natuur staat bij ons dus altijd op het programma. Écht buitenspelen, lekker in de natuur en op de boerderij.

De activiteiten zullen in de vorm van een caroussel worden aangeboden. Elke dag staat een activiteit op het programma. Naast sport en natuur staat er ook beeldende vorming op het programma alsmede andere activiteiten. En natuurlijk is er volop ruimte om vrij te spelen.

School

ZieZoo heeft een nauwe samenwerking met basisschool De Vijverhof in Voorburg. Samen wordt een brede school gevormd, waarbij wij streven naar doorlopende ontwikkellijnen in een afgestemd pedagogisch klimaat. ZieZoo haalt de kinderen op uit school. De locatie ligt op vijf minuten loopafstand. Kinderen van deze school hebben voorrang bij inschrijving voor onze opvang en kinderen van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor de school.

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Vijverhof
  • Montessorischool (in dezelfde straat gevestigd)
  • St. Maartensschool
  • Prof. Casimirschool
  • Dijsselbloem
  • Lusthof

Ouderraad

De ouders van locatie 't Loo samen met locatie Op de Boerderij worden vertegenwoordigd door Merel, Marije en Irene (links, midden, rechts op de foto).

Merel Hoogendoorn - voorzitter
Ik ben Merel Hoogendoorn, moeder van Levi en Yrsa. Vooral het lekker veel buiten in de natuur zijn en sport/spelactiviteiten met de kinderen spreken mij aan bij ZieZoo. De sfeer is zo ontspannen, dat de kinderen bij thuiskomst niet uitgeput, maar vol energie zijn!

Marije Quarles van Ufford - de Vries - secretaris
Sinds begin 2015 ben ik de Ouderraad van ZieZoo komen versterken. Voor wie mij nog niet kent wil ik mezelf daarom graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Marije Quarles van Ufford-de Vries. Ik ben de moeder van Pepijn en Maartje. Zij spelen drie keer per week en vaak ook in de vakanties met veel plezier bij ZieZoo. In het dagelijks leven werk ik op interim basis als communicatieadviseur, momenteel bij de gemeente Den Haag. Toen mij werd gevraagd bij de oudercommissie te komen hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. Ik vind het fijn om op deze manier betrokken te zijn bij de organisatie en zo de belangen van de ouders en kinderen kan behartigen. Omdat ze het zo naar hun zin hebben willen mijn kinderen meestal niet zo makkelijk mee naar huis aan het eind van de dag en 'hang' ik altijd wel een tijdje rond bij ZieZoo. Schiet mij gerust aan als u iets te bespreken heeft of stuur een email naar de Ouderraad.

Irene Uitermark - lid Ouderraad
Mijn naam is Irene Uitermark. Ik ben getrouwd met Ferry en moeder van Isabelle en Tobias. Isabelle zit 2 dagen per week bij ZieZoo en Tobias vanaf augustus ook. In het dagelijks leven werk ik bij het Ministerie van Financiën en per 1 juni maak ik de overstap naar de Douane. Ik vind het belangrijk dat de kinderen op een fijne en actieve opvang zitten en dat is nu zeker het geval. Als lid van de ouderraad kijk ik mee achter de schermen en ik wil daar het geluid van de ouders laten horen om zo samen tot een goede opvang te komen. Schroom dus niet om mij te benaderen als je ideeën hebt over hoe het nu gaat die je wilt laten horen. Ik ben bereikbaar via het e- mail adres van de Ouderraad.

Ouderraad: or.loo.ziezoo@gmail.com

Informatiebijeenkomsten

Wij verwelkomen u om 17.00 uur met koffie en thee. Om 17.15 uur volgt er een presentatie waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.

De informatie bijeenkomsten voor locatie 't Loo worden op de BSO locatie gehouden.
Goed bereikbaar lopend, met de fiets of auto en goede parkeergelegenheid.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van de BSO (alle leeftijdsgroepen)

Ook KDV
Omdat ons kinderdagverblijf op dezelfde locatie gelegen is en omdat daar ook de jongste BSO kinderen verblijven, houden wij gelijktijdig een informatiebijeenkomst voor het KDV. Heeft u zowel belangstelling voor de BSO alsook het KDV, dan kunt u dat op één moment combineren. Graag wel apart aanmelden voor het kinderdagverblijf via de knop Aanmelden informatiebijeenkomst (op de homepage of locatiepagina).

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten