icon-locatie

Voorburg - BSO 't Loo

Prins Bernhardlaan 242-244, 2273 BP Voorburg

(ingang via sportpark: Prins Bernhardlaan of
Prinses Margrietlaan tegenover huisnr 9, clubhuis)
070 221 0092 | bso.loo@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 160055957

Opvangmogelijkheden

Deze BSO van ZieZoo op locatie 't Loo biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tm 12 jaar e beschikt over veel buitenruimte, namelijk op sportpark 't Loo, centraal gelegen in Voorburg!

De BSO kent 3 leeftijdsgroepen. De jongste kinderen zijn gehuisvest in het gebouw waar ook ons kinderdagverblijf is. Dat is een locatie voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Wel zo prettig. Als uw kind naar school gaat, blijft het bij ons op dezelfde locatie en is daar al vertrouwd. De BSO kinderen hebben hun eigen huiskamer met eigen ingang.

De oudere kinderen hebben hun huiskamers op hetzelfde terrein maar in het clubhuis van Forum Sport. Hier beschikken wij over een aantal eigen ruimtes.

We huren elke dag een half voetbalveld waardoor wij optimaal kunnen buitensporten op gras, kunstgras of het pannaveldje. Ook beschikken wij over 2 kleedkamers. En wat te denken van alle buitenruimte!

Locatie ’t Loo heeft een sport en natuur accent. Sporten kan uiteraard geweldig op de aangrenzende sportvelden onder begeleiding van onze sportvakkrachten. ZieZoo heeft een eigen locatie op kinderboerderij Essesteijn, onze locatie Op de Boerderij, en is partner in het samenwerkingsverband met Middin, de molenaar, imker, Dekkershoeve en Groene Basis. De kinderen van locatie 't Loo zullen dus ook geregeld de boerderij bezoeken. Het thema natuur staat bij ons dus altijd op het programma. Écht buitenspelen, lekker in de natuur en op de boerderij.

De activiteiten zullen in de vorm van een caroussel worden aangeboden. Elke dag staat een activiteit op het programma. Naast sport en natuur staat er ook beeldende vorming op het programma alsmede andere activiteiten. En natuurlijk is er volop ruimte om vrij te spelen.

School

ZieZoo heeft een nauwe samenwerking met basisschool De Vijverhof in Voorburg. Samen wordt een brede school gevormd, waarbij wij streven naar doorlopende ontwikkellijnen in een afgestemd pedagogisch klimaat. ZieZoo haalt de kinderen op uit school. De locatie ligt op vijf minuten loopafstand. Kinderen van deze school hebben voorrang bij inschrijving voor onze opvang en kinderen van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor de school.

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Vijverhof
  • Montessorischool (in dezelfde straat gevestigd)
  • St. Maartensschool
  • Prof. Casimirschool
  • Dijsselbloem
  • Lusthof

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten

Ouderraad BSO Voorburg

De ouderraad van ZieZoo ’t Loo en ODB heeft momenteel 1 lid: Paul Govaerts

Paul Govaerts
Ik woon samen met Caroline en onze zoon Sander (5 jaar). Sander gaat sinds 1 jaar naar Ziezoo ODB. Hij heeft het hier prima naar zijn zin, vooral het feit dat hij veel buiten is vindt hij geweldig. Hij is dan ook erg enthousiast.

Ik werk in Den Haag bij Royal HaskoningDHV, een Engineering, consultancy en Projectmanagement bedrijf. Ik ben binnen het bedrijf verantwoordelijk voor alle Luchtvaartactiviteiten wereldwijd. Dit betekent dat ik geregeld op reis ben naar alle delen van de wereld. Aangezien mijn vriendin ook 4 dagen in de week werkt is het belangrijk dat onze zoon na school goed opgevangen wordt en zich hierbij veilig en vertrouwd voelt. Dit, plus het feit dat ik graag betrokken ben bij de ontwikkeling van mijn zoon was voor mij de reden om lid te worden van de Ouderraad. Op deze wijze wil ik mijn steentje bijdragen aan een veilige en goed functionerende opvang.

Vacature
Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om actief mee te denken omtrent het beleid van Kidnercentrum ZieZoo.

Om onze als ouderraad rol goed te kunnen vervullen hebben we ook input van de andere ouders nodig. Dat kan per email of spreek ons aan op ZieZoo. Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen we deze graag. Ouderraad email: or.loo.ziezoo@gmail.com

Lees de volledige tekst

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team