Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-locatie

Voorburg - BSO 't Loo

Prins Bernhardlaan 242, 2273 BP Voorburg (ingang via sportpark Prinses Margrietlaan tegenover huisnr 9, clubhuis)
070 221 0092 | bso.loo@ziezoo.nl
LRK nr, BSO: 160055957

Opvangmogelijkheden

Deze BSO van ZieZoo op locatie 't Loo biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tm 12 jaar e beschikt over veel buitenruimte, namelijk op sportpark 't Loo, centraal gelegen in Voorburg!

De BSO kent 3 leeftijdsgroepen. De jongste kinderen zijn gehuisvest in het gebouw waar ook ons kinderdagverblijf is. Dat is een locatie voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Wel zo prettig. Als uw kind naar school gaat, blijft het bij ons op dezelfde locatie en is daar al vertrouwd. De BSO kinderen hebben hun eigen huiskamer met eigen ingang.

De oudere kinderen hebben hun huiskamers op hetzelfde terrein maar in het clubhuis van Forum Sport. Hier beschikken wij over een aantal eigen ruimtes.

We huren elke dag een half voetbalveld waardoor wij optimaal kunnen buitensporten op gras, kunstgras of het pannaveldje. Ook beschikken wij over 2 kleedkamers. En wat te denken van alle buitenruimte!

Locatie ’t Loo heeft een sport en natuur accent. Sporten kan uiteraard geweldig op de aangrenzende sportvelden onder begeleiding van onze sportvakkrachten. ZieZoo heeft een eigen locatie op kinderboerderij Essesteijn, onze locatie Op de Boerderij, en is partner in het samenwerkingsverband met Middin, de molenaar, imker, Dekkershoeve en Groene Basis. De kinderen van locatie 't Loo zullen dus ook geregeld de boerderij bezoeken. Het thema natuur staat bij ons dus altijd op het programma. Écht buitenspelen, lekker in de natuur en op de boerderij.

De activiteiten zullen in de vorm van een caroussel worden aangeboden. Elke dag staat een activiteit op het programma. Naast sport en natuur staat er ook beeldende vorming op het programma alsmede andere activiteiten. En natuurlijk is er volop ruimte om vrij te spelen.

School

ZieZoo heeft een nauwe samenwerking met basisschool De Vijverhof in Voorburg. Samen wordt een brede school gevormd, waarbij wij streven naar doorlopende ontwikkellijnen in een afgestemd pedagogisch klimaat. ZieZoo haalt de kinderen op uit school. De locatie ligt op vijf minuten loopafstand. Kinderen van deze school hebben voorrang bij inschrijving voor onze opvang en kinderen van ZieZoo hebben voorrang bij inschrijving voor de school.

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Vijverhof
  • Montessorischool (in dezelfde straat gevestigd)
  • St. Maartensschool
  • Prof. Casimirschool
  • Dijsselbloem
  • Lusthof
Lees de volledige tekst

Ouderraad BSO Voorburg

De ouderraad van ZieZoo ’t Loo en ODB heeft 3 leden: Caroline van Versendaal-Broos, Paul Govaerts en Tessa de Flines.

Caroline van Versendaal-Broos

Ik ben de moeder van Quinn (5 jaar) en Owen (3 jaar). Quinn zit sinds vorig jaar vanaf het begin van het schooljaar bij ZieZoo ODB. Owen nog niet, maar zal naar de onlangs geopende kinderopvang gaan op ‘t Loo. Momenteel ben ik even thuismoeder en tegelijkertijd zit ik in de sollicitatie ronde van Transavia voor stewardess. Ik hoop met mijn ervaringen met een kind op de BSO en de ander straks op de kinderopvang me goed te kunnen presenteren binnen de ouderraad.

Paul Govaerts
Ik woon samen met Caroline en onze zoon Sander (5 jaar). Sander gaat sinds 1 jaar naar Ziezoo ODB. Hij heeft het hier prima naar zijn zin, vooral het feit dat hij veel buiten is vindt hij geweldig. Hij is dan ook erg enthousiast.

Ik werk in Den Haag bij Royal HaskoningDHV, een Engineering, consultancy en Projectmanagement bedrijf. Ik ben binnen het bedrijf verantwoordelijk voor alle Luchtvaartactiviteiten wereldwijd. Dit betekent dat ik geregeld op reis ben naar alle delen van de wereld. Aangezien mijn vriendin ook 4 dagen in de week werkt is het belangrijk dat onze zoon na school goed opgevangen wordt en zich hierbij veilig en vertrouwd voelt. Dit, plus het feit dat ik graag betrokken ben bij de ontwikkeling van mijn zoon was voor mij de reden om lid te worden van de Ouderraad. Op deze wijze wil ik mijn steentje bijdragen aan een veilige en goed functionerende opvang..

Tessa de Flines

Ik ben de moeder van Carsten (9 jaar) en Mira (7 jaar) die al 3 jaar met veel plezier op ZieZoo ’t Loo zitten. Na vele jaren bij grote bedrijven te hebben gewerkt in projectmanagement, strategie en marketing, heb ik nu even pauze voordat ik januari bij een klein bedrijf ga werken in Scheveningen. Na al die jaren betrokken te zijn bij ZieZoo als ouder, vond ik het interessant om een keer te zien en betrokken te zijn bij wat er meer achter de schermen gebeurt. Daarom ben ik lid van de Ouderraad geworden.

Ouderrad email: or.loo.ziezoo@gmail.com

Lees de volledige tekst

Informatiebijeenkomsten

Wij verwelkomen u om 10.00 uur met koffie en thee. Om 10.15 uur volgt er een presentatie waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.

De informatie bijeenkomsten voor locatie 't Loo worden op de locatie KDV Loo gehouden (Prins Bernhardlaan 244) omdat hier de jongste kinderen van de BSO gehuisvest zijn.
Goed bereikbaar lopend, met de fiets of auto en goede parkeergelegenheid.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van de BSO (alle leeftijdsgroepen)

Ook KDV
Omdat ons kinderdagverblijf op dezelfde locatie gelegen is en omdat daar ook de jongste BSO kinderen verblijven, houden wij gelijktijdig een informatiebijeenkomst voor het KDV. Heeft u zowel belangstelling voor de BSO alsook het KDV, dan kunt u dat op één moment combineren. Graag wel apart aanmelden voor het kinderdagverblijf via de knop Aanmelden informatiebijeenkomst (op de homepage of locatiepagina).

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Voorburg - BSO 't Loo

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten