Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-locatie

Voorburg - KDV 't Loo

Prins Bernhardlaan 244, 2273BP Voorburg
070 221 1997 | kdv.loo@ziezoo.nl
LRK nr. KDV 244437336

Opvangmogelijkheden

Op 3 september 2018 heeft het kinderdagverblijf haar deuren geopend.
Een kinderdagverblijf met een aantal unieke voordelen:

  • een speciale babygroep voor kinderen van 0 jaar
  • buitenbedjes aanwezig
  • warme maaltijd tussen de middag, zonder zout en toevoegingen speciaal op de leeftijd afgestemd
  • Engels vanaf 0 jaar
  • kinderen vanaf 4 jaar kunnen in hetzelfde gebouw doorgroeien naar onze BSO waardoor er een geruisloze overgang is naar de BSO en uw kind nog alleen aan school hoeft te wennen

Groepen

Het kinderdagverblijf heeft een speciale babygroep, de Welpjes, voor kinderen tot 1 jaar. Deze groep telt maximaal 9 kinderen.
Kinderen van 1 tm 3 jaar hebben hun eigen huiskamer in groep Leeuwtjes of Tijgertjes. Deze groepen hebben maximaal 16 kinderen.

Binnen ruimte

Elke groep heeft een eigen huiskamer die heel gezellig, licht en ruim is ingericht. Ook heeft elke groep een eigen slaapkamer. Elke ruimte heeft een deur die uitkomt op onze omheide tuin. Het is een licht gebouw met veel ramen die, naast de speciale schoolventilatie, ook voor voldoende frisse lucht zorgen. Aangrenzend aan elke groep is een sanitaire ruimte.

De centrale speelhal biedt extra plek om te spelen. Het geeft ons ook de mogelijkheid om met kinderen apart een activiteit te doen. Bijvoorbeeld als de jongste kinderen slapen, bieden wij de oudere kinderen in een groepsruimte of de speelhal een op hun leeftijd afgestemde activiteit. De centrale speelhal is ook de plek waar kinderen en hun ouders 's ochtends binnen komen. Kinderen kunnen al fijn daar zelfstandig spelen terwijl de ouders nog even tijd hebben voor een overdracht naar ons en mogelijk een kop koffie of thee aan onze oudertafel alvorens zij naar hun werk gaan. Ook het ophalen vindt hier plaats. Wij vinden het prettig als u daar even de tijd voor neemt en wij u kunnen informeren hoe de dag van uw kind(eren) is verlopen.

De keuken is ingericht als een gezellige woonkeuken in combinatie met de oudertafel. Er is een speciaal verlaagd deel voor de kinderen. Zo kunnen zij ons helpen met het bereiden van eten en drinken. Wij besteden aandacht aan gezonde voeding. We gaan derhalve niet alleen koekjes bakken maar leren de kinderen ook gezonde alternatieven. Speciaal kinderkookgerei maakt deze plek helemaal af.

Buiten spelen

We beschikken over een gezellige groene uitdagende, omheinde, tuin met een kruiptunnel, glijbaan, grote zandbak met zandtafel en waterkraan en een mooi krijtbord. Natuurlijk spelen en ontdekken. Op het betegelde terras kunnen de kinderen lekker fietsen.
Ook gaan wij natuurlijk naar onze locatie Op de Boerderij, onze BSO locatie in de woonboerderij op het terrein van kinderboerderij Essesteijn, die een groot deel van de dag leeg staat. We maken dan gebruik van de binnenruimte maar ook van de omheinde tuin, de speelweide van de kinderboerderij of we bezoeken de dieren in de stal of weide.

Ouderraad

Binnen een aantal maanden na opening zal onze Ouderraad worden gevormd en zal een email adres voor de Ouderraad functioneel zijn.

Informatiebijeenkomsten

Wij verwelkomen u om 10.00 uur met koffie en thee. Om 10.15 uur volgt er een presentatie waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen.

De informatie bijeenkomsten worden in het kinderdagverblijf gehouden.
Goed bereikbaar lopend, met de fiets (graag uw fiets stallen in de fietsenstalling net voor onze tuin) of auto met goede parkeergelegenheid (parkeren aan de ventweg langs de Prins Bernhardlaan).

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van het KDV.

Ook BSO
Omdat onze BSO op hetzelfde terrein gelegen is en omdat op het KDV ook de jongste BSO kinderen verblijven, houden wij gelijktijdig een informatiebijeenkomst voor de BSO. Heeft u zowel belangstelling voor het KDV alsook de BSO, dan kunt u dat op één moment combineren. Graag wel apart aanmelden voor de BSO via de knop Aanmelden informatiebijeenkomst (op de homepage of locatiepagina van ZieZoo - BSO 't Loo).

Inschrijven informatiebijeenkomsten

Voorburg - KDV 't Loo

Het team

Bekijk het complete ZieZoo team

Activiteiten

De activiteiten zijn nog niet gepubliceerd.
Bekijk alle activiteiten