icon-purple-z

Circusdag ZieZoo Xperience 2019

Bij ZieZoo groeien de kinderen met plezier. Wij dagen ze uit in hun ontwikkeling. Elk jaar laten wij ouders beleven wat hun kinderen beleven. Wij noemen dat ZieZoo Xperience. Deze familiedag organiseren wij elk jaar in juni.
Zondag 30 juni 2019 waren alle ouders en kinderen (ook broertjes en zusjes, opa's en oma's) uitgenodigd om ZieZoo te beleven.
In de Delftse Hout hadden wij de Hertenhorst afgehuurd en de dag ervoor een heuse circustent opgezet, samen met circusdirecteur Sander van Circus Salto. Om 10 uur werd iedereen ontvangen met koffie, thee en fruitwater en vervolgens ingedeeld in groepjes. In de ochtend gingen de kinderen oefenen zoals acrobatiek, balanceren, paardendressuur en de Oosterse show. De lunch bestond uit lekkere broodjes en vervolgens gingen de kinderen weer oefenen samen met onze pedagogisch medewerkers. Deze dag waren maar liefst 33 medewerkers aanwezig. Tijdens de 2e workshop kregen de ouders een lunch, ook weer door onze teamcaptains gemaakt. Dat kon gezellig op het terras worden genuttigd en zo leerden de ouders ons maar ook elkaar nog beter kennen. Om 13 uur was de voorstelling. En wat was dat een geweldig optreden. Kijk maar eens op de video en de foto's! De dag werd afgesloten met een mooi ZieZoo circusdiploma en een zak zelfgebakken popcorn.