icon-purple-z

In memoriam chauffeur Ed

Ed dank je wel voor alle ritjes

Op 20 juni 2020 is onverwacht onze buschauffeur Ed overleden. Ed was zeer geliefd bij onze medewerkers en bij de kinderen. Altijd vrolijk, altijd een praatje, altijd voor ons klaarstaan.

Hieronder onze herinneringen aan Ed:

Begin 2013 kochten wij onze Amerikaanse schoolbus. Vanaf het begin heb je op onze bus gereden. De afgelopen ruim 7 jaren waren dat diverse ritjes. Vooral tijdens schoolvakanties bracht je de kinderen van de BSO en onze medewerkers naar diverse locaties zoals het strand, bos of museum. Wat had je het naar je zin op dat soort dagen. En je werd erg gewaardeerd door ons team. Samen met Meta kwam je jaarlijks naar onze familie-BBQ als afsluiting van de zomervakantie. Je genoot daar van en het liet zien hoe betrokken je was bij onze organisatie.
Jouw afscheid komt veel te snel. Je keek er zo naar uit om deze zomervakantie weer ritjes te maken. Ook al liet je gezondheid te wensen over, je krabbelde er steeds bovenop. En daarom hadden we niet verwacht zo snel afscheid van jou te moeten nemen.
Ed, dank voor je rustige rijstijl maar vooral je enthousiasme en de foto's die je van alle ritjes stuurde. We zullen je nooit vergeten!
Wij wensen Meta, je dochter Jacqueline en overige familie alle sterkte toe. We hopen dat jullie troost zullen vinden in de mooie herinneringen.
NB: op de foto zit je achter het stuur. Zo zullen wij jou herinneren.
Dat was op 7 maart 2013, de eerste keer dat je kennismaakte met de bus.
Per en Marriette

Ed, het was fijn dat jij onze ZieZoo bus reed als we een uitstapje hadden. Je wist de route altijd goed en zorgde ervoor dat wij overal veilig in en uit de bus gingen. Je genoot van de blijde gezichten heen en de slapende kinderen terug in je bus allen moe en voldaan. Bedankt Ed, we zullen je missen.
Lucy, BSO Op de Boerderij

De gele ZieZoo bus en Ed. Ed en de gele ZieZoo bus. Dat was één. Zag je Ed, dan zag je de bus. Een gezellig praatje met de medewerkers, een vrolijk woord naar de kinderen. Jij wist de weg, daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken. Jij haalde ons weer op en bracht ons weer veilig naar de locatie. Dank hiervoor. Wij gaan jou missen.
Marjo, locatie Nootdorp

Ed, wij van BSO 't Loo reden graag met je mee. Naar de Lego League, langs alle locaties en als bedankje kreeg je twee chocoladeletters van ons. Je was verrast dat het je naam was, heerlijk voor bij de koffie zei je!
Lianne, locatie 't Loo

Ik ben een aantal keren met Ed op pad geweest, toen had ik nog niet het KDV maar de BSO in Pijnacker. Ed stond altijd voor de bus te wachten op de kinderen, met een glimlach op zijn gezicht. En altijd in voor een gezellig praatje.
Sharon, locatie Pijnacker

Ed is onlosmakelijk verbonden aan de ZieZoo bus! Altijd een leuk praatje met de kinderen, sociaal naar de medewerkers en een hart van goud! Ed, bedankt dat je onze chauffeur was!
Jolanda, roulerend teamcaptain en coördinator ZieZoo evenementen