Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-purple-z

Kids Golfweken

Doe mee in de meivakantie aan onze golfweek voor kinderen van 7 tot 14 jaar!
Je hoeft niet op ZieZoo te zitten, ook niet op golfles.
ZieZoo organiseert voor het 4e jaar samen met de Golfacademy van Golfbaan de Kids Golfweken. Dit jaar is er nu naast de zomervakantie (eerste en laatste week) ook een Kids Golfweek in de tweede week van de meivakantie. Hoe cool is dat!
Kom in de zomervakantie in de eerste of laatste week samen met leeftijdgenootjes (7 -14 jaar) en op jouw niveau lekker golfen. Golfervaring is niet vereist. Ook als je al goed golft, krijg je op jouw niveau les. Dus vraag ook je vriendjes/vriendinnetjes mee zodat je ouders gewoon kunnen blijven werken. Op vrijdagmiddag sluiten wij de Kids Golfweek af met een Ouder/Kind Toernooi op de Par 3 baan.
Maar er is meer dan golf. Iedere middag gaan wij met z’n allen andere leuke sportieve activiteiten doen. Denk hierbij aan skiën, tuben, , aquapretpark, lasergamen en meer. Wij zorgen voor drankjes, lunches, tussendoortjes en golfmateriaal. De all-in prijs voor 5 dagen sportief vertier bedraagt € 410 per kind.
Ben je enthousiast en op zoek naar een leuk tijdverdrijf tijdens je vakantie? Overleg met je ouders en doen gezellig mee! Wij hopen jullie massaal te zien in één van de vakanties (of misschien wel allebei – wij gaan op jouw niveau aan de slag!).
Leuk als je (weer) meedoet. Voor meer informatie, het programma, uitleg van de activiteiten, aanmelden en veel meer, klik hier. Voor kinderen die op ZieZoo opvang hebben is er per normale opvangdag € 50 korting. Aanmelden kan via een mail naar info@ziezoo.nl

Graag tot ziens op Golfbaan Delfland dat gedurende Kids Golfweek als uitvalsbasis zal dienen 😊