Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-purple-z

Nieuw kinderdagverblijf in Voorburg

Het is eindelijk zover! Ons kinderdagverblijf in Voorburg is een feit.

Het kinderdagverblijf is gestart op 3 september 2018. Het bevindt zich parallel aan de Prins Bernhardlaan te Voorburg, op het terrein van sportpark ’t Loo. Het is een houten gebouw met een natuurlijke uitstraling en een groene en avontuurlijke tuin. Binnen is het gebouw licht en vriendelijk.

Het kinderdagverblijf is gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is een speciale babygroep voor kinderen van 0 jaar. Ook zijn er 2 groepen voor kinderen van 1 tm 3 jaar. Elke groep heeft een deur naar onze tuin en eigen slaapkamer. Ook kan er in een buitenbedje geslapen worden. Tussen de middag krijgen de kinderen een warme lunch. Leuk is ook Benny, onze handpop die wij gebruiken voor het Early bird programma (Engels).
In het gebouw is ook de jongste leeftijdsgroep (4-5 jarigen) van onze buitenschoolse opvang gevestigd. Op hetzelfde terrein is onze buitenschoolse opvang (BSO) locatie gevestigd met leeftijdsgroepen van 6 tm 12 jaar. Daarnaast hebben wij, op loopafstand, nog een locatie BSO op kinderboerderij Essesteijn alsmede een extra peutergroep in basisschool De Vijverhof.

Informatiebijeenkomsten
Wilt u meer weten of dit kinderdagverblijf? Dan nodigen wij u van harte uit voor een van onze vrijblijvende informatiebijeenkomsten. Kijkt u op onze locatie pagina op deze website.

Aanmelden
Wij verzoeken u zich aan te melden voor de informatiebijeenkomst zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Wij hopen u een van deze dagen te mogen begroeten.