icon-purple-z

Aanmelden informatiebijeenkomst

Een kindercentrum kiezen is een weloverwogen keuze. Wij organiseren daarom informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u alles over onze wijze van opvang. Ook is er een rondleiding. Tevens kunnen wij u informeren omtrent de plaatsingsmogelijkheden.

Op deze dag kunt u uw kind(eren) meenemen, opvang wordt verzorgd. Meldt u dat dan wel even van te voren op het formulier.

Als ZieZoo u aanspreekt, kunt u daarna opvang aanvragen. Dat doet u via onze ouderportal. Via de button "Inlog ouders" kunt u zich registreren en heeft toegang tot onze Ouderportal. U ontvangt daarna een offerte in deze portal.

Aan- en afmelden
In verband met de planning van deze bijeenkomst (wij regelen hiervoor extra personeel) verzoeken wij u uiterlijk 2 dagen van tevoren in te schrijven. Mocht u daarna nog willen komen, verzoeken wij u om telefonisch contact met de betreffende locatie op te nemen.

Alle details omtrent iedere informatiebijeenkomst vindt u op de locatie pagina's. U knut zich ook daar aanmelden voor een bijeenkomst.

Mocht u op de door u gekozen dag onverwacht niet aanwezig kunnen zijn, dan willen wij u vragen om ons dat tijdig te laten weten. U kunt dat doen via de vestigings-email of bij urgente afmeldingen graag telefonisch.

Inschrijven
Inschrijven informatiebijeenkomst doet u op de website pagina van de betreffende locatie. Kijkt u goed voor welke locatie u opvang wenst. Er is onderscheid tussen locaties met KDV (kinderdagverblijf), Peuteropvang en BSO (buitenschoolse opvang). Dat staat in de naam weergegeven. Elke locatie heeft eigen data voor deze bijeenkomsten.
Graag verwelkomen wij u op een van deze dagen!

Proefberekening
Mocht u een berekening willen maken van uw (netto) opvangkosten bij ZieZoo , kunt u dat op onze tarieven pagina doen.