icon-purple-z

Marriette Swart

oud-eigenaar en algemeen directeur, bedrijfskunde MBA, hotelmanagement BA, coach Ik leer anders

20190802_181452 - kopie

Marriëtte Swart - Oud -eigenaar/algemeen directeur van ZieZoo
Marriëtte is de oprichtster van Kindercentrum ZieZoo. Samen met Per, haar echtgenoot, is zij ZieZoo in 2005 gestart. ZieZoo is medio december 2020 onderdeel geworden van Blos Kinderopvang. Ivm hun leeftijd is het nu tijd om de organisatie in deze goede handen over te dragen. Marriëtte zal het eerste half jaar 2021 nog werkzaam zijn voor ZieZoo om de transitie te begeleiden.

Marriette is vanaf 1992 werkzaam als zelfstandig consultant en heeft vele bedrijven ondersteund op het gebied van rendement en kwaliteit. Vanaf 1996 is zij als consultant werkzaam binnen de kinderopvang. In 2005 is zij Kindercentrum ZieZoo gestart.
Als achtergrond heeft Mariëtte de Hogeschool voor Hotelmanagement gevolgd en een studie Bedrijfskunde aan de Universiteit (MBA). Ook heeft zij de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gevolgd. Gecombineerd met de jarenlange ervaring binnen de kinderopvang, resulteert dit in een verfrissende aanpak, die uniek is in de kinderopvang. Samen met het team zorgt zij voor tevreden kinderen én ouders! Als coach Ik leer anders heeft zij zich verdiept in de materie van dyslexie en beelddenkers.
Marriëtte houdt zich bezig met de visie en strategie van de organisatie, personeelsbeleid en ZieZoo Academy.
Zij is echtgenote van Per en samen waren zij de eigenaren van ZieZoo.