Wij gebruiken cookies. Akkoord
icon-purple-z

Marriette Swart

eigenaar en algemeen directeur, coach Ik leer anders, bedrijfskunde MBA, hotelmanagement BA

DSC03191 - foto Marriette bewerkt

Marriëtte Swart - Eigenaar & Algemeen directeur | MBA Bedrijfskunde | coach Ik leer anders
Marriëtte is vanaf 1992 werkzaam als zelfstandig consultant en heeft vele bedrijven ondersteund op het gebied van rendement en kwaliteit. Vanaf 1996 is zij als consultant werkzaam binnen de kinderopvang. In 2005 is zij Kindercentrum ZieZoo gestart.
Als achtergrond heeft Mariëtte de Hogeschool voor Hotelmanagement gevolgd en een studie Bedrijfskunde aan de Universiteit (MBA). Gecombineerd met de jarenlange ervaring binnen de kinderopvang, resulteert dit in een verfrissende aanpak, die uniek is in de kinderopvang. Samen met het team zorgt zij voor tevreden kinderen én ouders! Als coach Ik leer anders heeft zij zich verdiept in de materie van dyslexie en beelddenkers.
Marriëtte is inhoudelijk verantwoordelijk voor het concept en houdt zich bezig met de begeleiding van de locaties en nieuwe locaties. Ook is zij contactpersoon voor scholen en overige relaties. Zij neemt deel in gemeentelijke overleg en diverse landelijke en lokale kinderopvang netwerken. ZieZoo maakt o.a. deel uit van de Kopgroep Kinderopvang.