icon-purple-z

Stephanie

Master Child and family studies, Bachelor psychologie, Diploma dyslexia support

Stephanie heeft een gedegen opleiding Child and family studies alsmede Psychologie. Zij heeft veel ervaring in de kinderopvang, op kinderdagverblijven alsook BSO, o.a. als pedagogisch medewerkster maar ook als locatie manager en ervaring als onderwijsassistent in de kleuterklassen van een internationale school. Ze heeft gewerkt als dyslexie ondersteuner en op een orthopedagogisch centrum gewerkt waar zij intelligentie en dyslexie onderzoek deed.

Stephanie is Nederlands maar in Ierland geboren en getogen. Ze woont al weer wat jaren, samen met haar Ierse echtgenoot, dochter en zoon, in Nederland die zij tweetalig opvoeden. Stephanie houdt van koken en ze probeert graag nieuwe recepten. Ook is zij graag creatief bezig. Het belang van creatieve activiteiten verwoordt zij via dit citaat:

“Before a child talks, they sing. Before they write they draw. As soon as they stand they dance.

Art is fundamental to human expression” Phylicia Rashād

Stephanie vindt het leuk om nu weer met deze jonge leeftijdscategorie te gaan werken. Haar instelling is dat als kinderen zich ontspannen en veilig voelen, ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, en met liefde en respect voor elkaar en onze omgeving kom je al een heel eind. Verder gelooft ze dat elk kind uniek is en dat het daarom belangrijk is om hun individuele interesses te stimuleren en activiteiten aan te bieden die daar bij aansluiten.