icon-purple-z

Werken bij

Hoe te solliciteren?

Via de link op onderaan op deze pagina of de oranje knop hier linksboven, kom je op onze interne vacature site. Daar zie je onze vacatures en kan je ook direct solliciteren.
Lees eerst hieronder meer over onze organisatie en of ZieZoo bij jou past. Ben je enthousiast, solliciteer dan direct via deze pagina.
Misschien tref je niet meteen een vacature aan die bij jou aansluit, maar spreekt ZieZoo je aan. In dat geval ontvangen wij ook graag je open sollicitatie met motivatiebrief en CV.
We kijken uit naar jouw reactie!

Waarom zou jij voor ZieZoo kiezen?

ZieZoo is een unieke organisatie binnen de kinderopvang. Woorden die ons karakteriseren zijn: eigenwijs, vooruitstrevend, kwaliteit, betrokken.
8 locaties, kleinschalig van opzet. Huiselijk, met korte lijnen naar ouders.
Locaties werken autonoom, zelfstandig. Zonder opgelegde aansturing van bovenaf, maar wel met begeleiding. De teamcaptains vormen het hart van onze organisatie. Zij doen het samen, met hun teams. Daardoor krijgen medewerkers veel vrijheid en initiatief. ZieZoo valt sinds medio december 2020 onder de paraplu van Blos Kinderopvang. Daardoor is er een slagvaardig en professioneel centraal kantoor dat ondersteunt waar nodig. Bovendien heeft ZieZoo eigen pedagogisch coaches.
Kies je voor ZieZoo, dan kies je voor een uitdagende baan waarin jij kan groeien.

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Vind jij kwaliteit belangrijk en doe jij daar een stapje extra voor? Denk jij na over jouw pedagogisch handelen en ben je geïnteresseerd in pedagogiek. Verdiep jij je in pedagogische visies, nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen de kinderopvang? Ook buiten jouw werktijd op eigen initiatief? Heb je passie voor je werk en denk je een unieke bijdrage te kunnen leveren? En voel jij je betrokken bij de kinderen, hun ouders, jouw collega's en de organisatie waar je voor werkt?
Dan pas jij helemaal bij ZieZoo!

Word jij onze nieuwe collega?

Als je op onderstaande vragen ja antwoordt, kijk dan eens bij onze openstaande vacatures!

  • Wil jij dat jouw eigen initiatief wordt gewaardeerd, je zelf je werk mag bepalen en organiseren?
  • Wil jij deel uitmaken van een fijn team, collega's die voor jou klaarstaan (en jij voor hen), meiden en jongens, jonger en ouder, met een gezellige personeelsvereniging en jaarlijks een informeel teamweekend?
  • Ben jij je bewust van jouw pedagogische taak en vind je jouw ontwikkeling ook belangrijk?

Kijk ook eens bij het overzicht van onze teamleden voor een impressie van misschien wel jouw toekomstige collega's.

ZieZoo Academy

Het motto van ZieZoo is: "Waar je groeit met plezier". Immers wij dragen bij aan de ontwikkelingen van kinderen. Zodanig dat zij daar veel plezier aan beleven.

ZieZoo hecht waarde aan deze pedagogische taak. Dat doen wij al lerende organisatie. Ook al heb je een diploma op zak, elke dag denken wij na over ons pedagogisch handelen. Handelen wij volgens onze pedagogische visie? Kan het nog beter, zijn er nieuwe inzichten of ontwikkelingen waar wij op in kunnen spelen? En daarom praten wij hier graag met elkaar over zoals tijdens teambijeenkomsten.

Daarnaast hebben wij onze eigen Academy. Via de Academy kan je workshops volgen. Dat zijn er velen per jaar die door onze pedagogisch coaches worden gegeven. De thema's worden in samenspraak met de teams bepaald. Herken jij de onderstaande afbeeldingen van pedagogen? Nee, dan is onze Academy zeker de moeite waard!
Het kan een fysieke bijeenkomst zijn maar je kan ook online leren. Op je computer, op je smartphone, thuis, op je werk, in je pauze of 's avonds op de bank met een kop koffie of thee, of lekker buiten...
Het is een interactieve manier van leren. Leuk en interessant. Zo kan jij ook groeien met plezier!

Een hecht team

Bij ZieZoo vinden wij de verbondenheid met je collega's heel erg belangrijk. Want als je elkaar kent, dan heb je wat voor elkaar over. Dat werkt veel prettiger. Die verbondenheid krijgen wij o.a. via onze Personeelsvereniging ZieSOCIO. Medewerkers organiseren jaarlijks leuke, ontspannen en vooral gezellige uitjes.

Heb je goede herinneringen aan jouw schoolkamp? Grote kans dat je ook van ons teamweekend geniet.
Ons teamweekend is informeel en gericht op teambuilding, georganiseerd door een commissie bestaande uit medewerkers. Een escape spel of expeditie Robinson, elke keer wat anders en fysiek geschikt voor iedereen. Daarna bijv. gezellig BBQ-en, een avondspel en dan op het terras buiten met elkaar kletsen, wat drinken, muziek maken, wat je maar wilt. We blijven dan slapen, meestal in een accommodatie die wij in zijn geheel afhuren. Niet luxe maar wel heel gezellig. De een gaat vroeg naar bed, de ander heel laat. Samen ontbijten, wellicht nog een team spel of het is ook mogelijk dat dan ZieZoo Xperience)start (dat is een jaarlijkse familiedag voor al onze ouders en kinderen). Je leert je collega's op een informele wijze kennen. Iedereen die het teamweekend heeft meegemaakt kijkt uit naar volgend jaar. Vind jij het belangrijk dat je je verbonden voelt met je team? Dan is ZieZoo wat voor jou!

Dan weet je waarom je bij ZieZoo werkt

Wie was toch dat kind, die dit op het bord schreef?
Het mysterie van ZieZoo

Het was een sombere dag in mei of was het toch niet zo somber voor de medewerkers van ZieZoo? Een onbewaakt moment en het gebeurde. Er verscheen een tekst op het Whiteboard van de Lynxen.
Medewerkers liepen langs en glimlachten, ouders liepen langs en beaamden dat het waar was wat er stond. Kinderen zeiden ja het is waar en we kregen een knuffel. Dan weet je weer waarom je bij ZieZoo werkt en waarom de kinderen zo bijzonder zijn...

(geschreven door een medewerker)

Teamcaptain (locatiehoofd) worden?

Ben je al een tijd werkzaam binnen de kinderopvang? En wil je doorgroeien en jezelf verder ontwikkelen? Maar ambieer je geen kantoorbaan en wil je liever in direct contact staan met de kinderen, ouders en collega's?
Solliciteer dan naar de functie van teamcaptain!

Vakkrachten onderlinge samenwerking en inspiratie

Bij ZieZoo werken diverse vakkrachten op het gebied van beeldende vorming, dans, theater, muziek, natuur, techniek en sport. De vakkrachten van alle locaties hebben veel contact met elkaar. Ze bespreken het aanbod van workshops, bestellen gezamenlijk materialen, gaan soms bij elkaar meelopen ter inspiratie ("ZieZoo Kijk je Rijk") of met elkaar op een congres of studiedag.

Onderstaand een voorbeeld van zo'n studiedag van onze vakkrachten Beeldende vorming:
De Vakdocenten kunst, Fleur, Marthe en Geertrui zijn een dag naar het Rijksmuseum geweest voor een studiedag voor vakdocenten in het primair onderwijs. De dag werd georganiseerd door het Rijks-, Van Gogh- en Stedelijk museum in Amsterdam. Het onderwerp waren de 3 grote Nederlandse meesters, Rembrandt, Van Gogh en Mondriaan. s ’Morgens waren er een aantal korte presentaties waarbij kunstenaars uit diverse disciplines één van de kunstenaars vanuit zijn eigen discipline interpreteerde. s ’Middags waren er rondleidingen in één van de musea en workshops. Het was een leerzame dag waarin we veel inspiratie hebben opgedaan.

Stages en snuffelstages

Wij nemen graag gediplomeerde medewerkers aan. Maar we zorgen er ook voor dat studenten dit diploma kunnen behalen.
ZieZoo is een erkend leerbedrijf. Wij bieden stages voor de volgende opleidingen:
- GPM niv 4
- Sport en bewegen / Cios niv 4
- SCW
- MDV
- SPH
- HBO Pedagogiek
Let op: ons totaal aantal stageplaatsen is zeer beperkt.

Elke locatie kan een of meer stagiaires opleiden. Je wordt begeleid door de teamcaptain van de locatie en onze Praktijkopleider.
Wil je/volg je een BOL opleiding? Dan ben je van harte welkom.
Wil je een BBL opleiding volgen? Wellicht maak je kans om een van onze BBL stagiaires te worden. Let op wij hebben meer BOL stageplekken en zeer beperkt BBL plekken.

Heb je interesse, solliciteer dan via onze portal (zie hieronder, klik in de paarse balk). We hebben geen openstaande vacatures voor een stage, maar je kan jouw interesse kenbaar maken via de optie Open sollicitatie. Teken jij binnenkort bij ons ook je diploma?

Zit je nog op de middelbare school en denk je erover later in de kinderopvang te gaan werken? Kom dan bij ons je snuffelstage lopen.

Maak alvast kennis met ons team

Alysha foto

Alysha

Pijnacker - KDV gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv 4
Amanda foto

Amanda

Pijnacker - KDV gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv 4, maatschappelijke zorg niv 4
foto Angie bewerkt

Angie

Voorburg - KDV 't Loo Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv4, BBL stagiaire
foto anita 2020 bewerkt

Anita B

Pijnacker - KDV senior pedagogisch medewerker, Sociaal pedagogisch werker
foto Anita Romanova bewerkt

Anita R

Voorburg - BSO Op de Boerderij vakkracht muziek
foto 2020 bewerkt

Anja van Vuuren

Delfgauw, Pijnacker - BSO teamcaptain
Foto Anke teamkleding bewerkt

Anke

Pijnacker - BSO docent beeldende kunst en vormgeving | fotografie
Foto Bart bewerkt

Bart

Pijnacker - BSO HBO Academiek voor beeldende kunsten, HBO Leraar voortgezet onderwijs 2e graad Tekenen en schilderen
foto Bo

Bo

Voorburg - KDV 't Loo pedagogisch medewerker
Carlijn Foto

Carlijn

Pijnacker - KDV pabo
foto Carolien

Carolien

Nootdorp - BSO Vakkracht natuur, HBO Jeugd welzijnswerk
foto

Chantal

Pijnacker - KDV pedagogisch medewerker
foto Cindy

Cindy

Voorburg - KDV 't Loo leerkracht Montessori PABO, leerkracht speciaal onderwijs, gecertificeerd KIES coach
foto claudia bewerkt

Claudia

Delfgauw pedagogisch medewerker
Foto Daphne

Daphne

Voorburg - BSO 't Loo, Voorburg - KDV 't Loo sport- en bewegingscoördinator
1. Foto Elianne van Ee met accordeon

Elianne

Nootdorp - BSO vakkracht muziek
foto

Eline

Voorburg - KDV 't Loo pedagogisch medewerker
foto bewerkt

Eliza

Voorburg - BSO 't Loo docent beeldende vorming Willem de Kooning Academie
foto Ellen

Ellen K

Pijnacker - KDV, Pijnacker - Peuterspeelzaal ZieZoo sociaal pedagogisch werker
Ellen O foto

Ellen O

Pijnacker - KDV sociaal pedagogisch medewerker
Foto Evelien

Evelien

Nootdorp - BSO culturele maatschappelijke vorming, sociaal cultureel werker, installatietechniek, metaaltechniek
foto Freya zonder make up

Fréya Verhage - Bruin

Voorburg - BSO Op de Boerderij teamcaptain, hbo management, activiteitenbegeleider
9017

Geertrui

Nootdorp - BSO academie voor beeldende kunsten docent 1e graads
foto_ilse_van_woerkom

Ilse van W

Pijnacker - KDV pedagogisch medewerker
foto Iris

Iris

Voorburg - BSO 't Loo Docent beeldende vormgeving, Kunstacademie Maastricht
Jeffrey

Jeffrey

Nootdorp - BSO, Nootdorp - Peuteropvang ZieZoo Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niv 4
CV foto

Jody

Pijnacker - BSO leerkracht PABO, vakkracht sport | sport en bewegen 4
foto Jolanda bewerkt

Jolanda de Koning

roulerend en vervangend teamcaptain, centrale personeelsplanning, coördinator evenementen, sociaal pedagogisch werker niv 4
Profiel_Foto bewerkt

Jordi

Voorburg - BSO 't Loo sportvakkracht, sport en bewegen niv 4
foto Kimberly bijgewerkt

Kimberly

Pijnacker - KDV pedagogisch medewerker, fotografe (newborn)
foto lianne dossier

Lianne Twilt

Voorburg - BSO 't Loo, Voorburg - KDV 't Loo teamcaptain, pedagogisch educatief medewerker (HBO)
Lisanne Foto

Lisanne

Pijnacker - KDV pedagogisch medewerker
foto Luciano

Luciano

Voorburg - BSO Op de Boerderij, Voorburg - BSO 't Loo, Voorburg - Peuterspeelzaal ZieZoo - De Vijverhof sport- en bewegingsleider, pedagogisch medewerker
foto 2020 bewerkt

Lusia

Nootdorp - BSO, Pijnacker - BSO muziek vakkracht
foto lyanne

Lyanne

Voorburg - KDV 't Loo groepshulp, Helpende zorg en welzijn
foto manon bewerkt

Manon

Voorburg - KDV 't Loo senior pedagogisch medewerker, HBO pedagogiek
foto Marco bedrijfskleding bewerkt

Marco

Pijnacker - BSO, Delfgauw sociaal cultureel werker, coach jeugdwerk
Marit stagiair (2)

Marit

Pijnacker - KDV stagiair pedagogisch medewerker
047 DSC01307 (4)

Marjo Broekman

Nootdorp - BSO, Nootdorp - Peuteropvang ZieZoo teamcaptain, praktijkopleider, management development traject, sociaal pedagogisch werker, kinderverzorging
20150301_143554[2] - kopie

Marjolijn

Voorburg - BSO Op de Boerderij, Voorburg - Peuterspeelzaal ZieZoo - De Vijverhof sociaal pedagogisch werker, dierenhouder MBO niv 4
20190802_181452 - kopie

Marriette Swart

oud-eigenaar en algemeen directeur, bedrijfskunde MBA, hotelmanagement BA, coach Ik leer anders
melissa bewerkt

Melissa

Voorburg - KDV 't Loo Onderwijsassistent niv4
foto Messalina

Messalina

Voorburg - BSO 't Loo vakkracht musical (theater, zang en dans), onderwijsassistent, alle locaties
foto

Michelle

Nootdorp - Peuteropvang ZieZoo onderwijsassistent
foto miranda

Miranda

Pijnacker - KDV onderwijsassistent, groepshulp
Foto Miranda nieuw

Miranda Vink

pedagogisch coach ZieZoo, sociaal pedagogische hulpverlening HBO, sociaal pedagogisch werker niv 3 4, gebarentaal
foto Mylene zonder kinderen

Mylène

Voorburg - BSO Op de Boerderij, Voorburg - Peuterspeelzaal ZieZoo - De Vijverhof pedagogisch medewerker
Olivia foto op locatie

Olivia

Pijnacker - KDV stagiaire BBL Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4
DSC00620

Per Abildgaard

oud-eigenaar en financieel directeur, bedrijfskunde MBA, Msc Universiteit Århus
foto ziezoo bewerkt

Ryan

Delfgauw, Pijnacker - BSO teamcaptain i.o., gespecialiseerd pedagogisch medewerker
foto 2 Sabina

Sabina Broesterhuizen

pedagogisch coach ZieZoo, sociaal pedagogische hulpverlening HBO
Foto Sabine

Sabine

Voorburg - KDV 't Loo gespecialiseerd pedagogisch medewerker
foto PBL Sanea

Sanae

Voorburg - KDV 't Loo Sociaal cultureel werker niv4, Pedagogisch medewerker
Shannon bewerkt

Shannon

Voorburg - Peuterspeelzaal ZieZoo - De Vijverhof HBO Pedagogiek (bachelor), MBO 4 Onderwijsassistent
Sharon foto

Sharon de Visser

Pijnacker - KDV, Pijnacker - Peuterspeelzaal ZieZoo teamcaptain ZieZoo, sociaal cultureel werker, sociaal pedagogisch werker
foto Sophie bewerkt

Sophie

Pijnacker - BSO HBO Social Work, alle locaties ziezoo
Stella foto

Stella

Pijnacker - KDV stagiaire BBL Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker 4
foto

Suzanne

Voorburg - Peuterspeelzaal ZieZoo - De Vijverhof pedagogisch medewerker
foto Tessa bewerkt

Tessa

Voorburg - BSO 't Loo senior pedagogisch medewerker, vakkracht sport
Foto Thomas bewerkt

Thomas

Pijnacker - BSO vakkracht sport
foto Tirza

Tirza

Nootdorp - Peuteropvang ZieZoo, Nootdorp - BSO pedagogisch medewerker, streetdance
foto Tom bewerkt

Tom

Voorburg - BSO 't Loo Vakkracht sport, Sport- en bewegingsleider
foto twanny kleur

Twanny

Nootdorp - Peuteropvang ZieZoo Pedagogisch medewerker niv 4
foto Ymke

Ymke

Nootdorp - BSO, Voorburg - BSO Op de Boerderij, Voorburg - BSO 't Loo Vakkracht natuur, psychologie, onderwijsbevoegheid, kindermeditatie, kinderopvang
foto

Yvette

operationeel directeur, pedagogiek MO A, hogere bedrijfskunde